Închide meniul

Sorin Cârțu a făcut-o praf pe Dinamo, după ce „câinii” s-au plâns de arbitraj: „La câte golăneli au făcut, să plângă ani de zile”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 18:40

Sorin Cârțu a făcut-o praf pe Dinamo, după ce câinii” s-au plâns de arbitraj: La câte golăneli au făcut, să plângă ani de zile”

Sorin Cârțu a făcut-o praf pe Dinamo, după ce „câinii” s-au plâns de arbitraj

Sorin Cârțu / Hepta

Sorin Cârțu a făcut-o praf pe Dinamo, după ce „câinii” s-au plâns de arbitraj. Fostul președinte al celor de la Universitatea Craiova a lansat o serie de acuzații dure la adresa formației din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la Dinamo, în frunte cu Andrei Nicolescu, s-au plâns în mai multe rânduri de arbitrajul din Liga 1. Aceștia sunt de părere că în unele situații echipa „alb-roșie” a fost dezavantajată de deciziile arbitrilor.

Sorin Cârțu a făcut-o praf pe Dinamo, după ce „câinii” s-au plâns de arbitraj. Mesajul fostului oficial

După ce a auzit faptul că oficialii celor de la Dinamo s-au plâns de arbitraj, Sorin Cârțu a oferit o declarație în forță. Acesta a menționat faptul că, în opinia sa, clubul din Ștefan cel Mare a făcut mai multe „golăneli” și că reprezentanții clubului merită să „plângă”. Totodată, fostul oficial este de părere că echipa „alb-roșie” era avantajată de arbitrii și în perioada în care acesta era jucător.

„Se plânge Dinamo? Păi, la câte golăneli au făcut în viața lor, ăștia trebuie să plângă ani de zile și tot nu-și acoperă necazurile pe care le-au făcut în fotbalul românesc. Așa că nu-i compătimesc. La ce au făcut ei în fotbalul românesc, le trebuie ani mulți de necaz, de patimă, ca să se curețe.

Au făcut și când eram jucător, și când eram antrenor. Câte au făcut și la alte generații dinaintea mea… Nu sunt persoana aceea la care să plângă pe umăr. Dinamo are destule păcate”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit playsport.ro.

Reclamă

De la reveniea în Liga 1, Dinamo a obținut doar 13 puncte și se află pe penultimul loc, la 10 lungimi de locul al 14-lea, care este ocupat de Poli Iași. „Câinii” vor juca ultimul meci al anului pe data de 22 decembrie, de la ora 20:30, atunci când vor primi vizita celor de la FC Voluntari.

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre transferurile pe care le va face Dinamo în această iarnă

Andrei Nicolescu a vorbit despre transferurile pe care le va face Dinamo în această iarnă. „Câinii” se află într-o situaţie dificilă în clasament, ocupând penultimul loc în Liga 1.

Administratorul special al lui Dinamo a anunţat că echipa se va întări în această pauză competiţională, „câinii” fiind implicaţi într-o luptă foarte grea pentru evitarea retrogradării.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt și din campionatul nostru, sunt și de afară (n.r. jucători români), jucători pe care noi îi considerăm foarte, foarte buni pentru nivelul campionatului”, a declarat administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, pentru prosport.ro.

Despre posibilele transferuri ale lui Ronaldo Deaconu şi Ionuţ Nedelcearu, administratorul special al lui Dinamo a evitat să vorbească.

”(n.r. despre Ronaldo Deaconu și Ionuț Nedelcearu) Vă dați seama că nu o să pot să vă confirm sau să vă infirm nimic. Noi încercăm, în momentul în care am rezolvat unul dintre primele transferuri, să venim oficial în fața dumneavoastră cu această informație”, a mai spus Andrei Nicolescu pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și