Închide meniul
Foto

Soția lui Dani Alves, dărâmată după cea mai „neagră” lună din viața ei: „Doare atât de tare! Mă rupe în mii de bucăți!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2023, 17:18

Soția lui Dani Alves, dărâmată după cea mai „neagră” lună din viața ei: „Doare atât de tare! Mă rupe în mii de bucăți!”

Dani Alves a fost arestat preventiv

Dani Alves a fost arestat preventiv / Instagram

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, este dărâmată după cea mai „neagră” lună din viața ei. În decurs de numai o lună, mama tinerei de 29 de ani a decedat, apoi soțul ei a fost arestat preventiv pentru abuz sexual. Fostul fotbalist de la FC Barcelona continuă să își susțină nevinovoția prin vocea avocaților săi, chiar dacă probele indică contrariul. Brazilianul riscă să rămână în arest preventiv între 1 și 2 ani, până la pronunțarea deciziei finale din partea judecătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest timp, soția lui Dani Alves suferă după cea mai grea perioadă din viața sa. În numai o lună, superba Joana Sanz și-a pierdut mama, apoi și-a văzut soțul aruncat în spatele gratiilor, sub acuzațiile de abuz sexual asupra unei tinere de 23 de ani, într-un club de noapte din Barcelona.

Soția lui Dani Alves, dărâmată după cea mai „neagră” lună din viața ei: „Doare atât de tare!”

Dani Alves a fost arestat preventiv pe 20 ianuarie 2023. Vestea a afectat-o extrem de tare pe Joana Sanz. Potrivit ultimelor informații apărute în presa din Spania, soția lui Alves este hotărâtă să divorțeze de fostul star al Barcelonei.

Joana Sanz n-a mai rezistat durerii de a rămâne singură și a postat primul mesaj pe rețelele sociale, după ce Dani Alves a fost arestat. Fotomodelul spaniol, care este de o frumusețe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO), și-a descărcat emoțiile prin intermediul unui text dedicat mamei sale, a cărei lipsă continuă să o resimtă puternic.

„În urmă cu fix o lună a trebuit să iau cea mai grea decizie din viața mea: să te las să pleci. Încă am senzația că, atunci când ajung acasă, o să mă primești cu entuziasm. Doare atât de tare să-ți simt mirosul și să nu te ascult.

Reclamă

Am atât de multă nevoie de îmbrățișarea ta, să te văd că râzi sau că dansezi… Am nevoie de bucuria ta. Mi-ai spus să nu plâng și promit că voi face tot posibilul să nu fac asta.

Trăiesc cele mai agitate zile, dar frigul acela interior mă însoțește mereu… Si uneori, mă rupe în mii de bucăți. Mă simt singură, stii? Mi-ai spus că oriunde aș fi, vei fi cu mine, dar nu te simt. Mulți oameni mă vor iubi și mă vor aprecia, dar dragostea de mamă este unică”, a fost mesajul postat de Joana Sanz, pe contul de Instagram.

Dani Alves, primul mesaj din închisoare: „Nu mi-e frică de nimic!”

Dani Alves a transmis primul mesaj din închisoare. Fotbalistul brazilian se află în arest preventiv, sub acuzațiile că ar fi abuzat sexual o tânără de 23 de ani, la finalul anului trecut, într-un club de noapte din Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Alves a ajuns după gratii și își așteaptă pedeapsa din partea judecătorilor. În presa din Spania au apărut ultimele detalii despre fundașul de 39 de ani, care ultima oară a fost legitimat la clubul UNAM Pumas, din Mexic.

Dani Alves se află în arest preventiv într-un penitenciar din Barcelona. Judecătoarea i-a refuzat cererea de cauțiune, motivând că există riscul ca fundașul să fugă într-o țară cu care Spania nu are acord de extrădare.

Jurnaliștii iberici au aflat primul mesaj transmis de Dani Alves din spatele gratiilor către apropiați.

„Voi accepta ce vine. Am plecat de acasă când aveam doar 15 ani. Am depășit în viață situații foarte dificile și complicate. Aceasta va fi încă una care va trece. Nu mi-e frică de nimic!”, a transmis Dani Alves, potrivit as.com.

Dani Alves, care are o avere estimată la 60 de milioane de dolari, nu este favorizat în închisoare. Brazilianul este coleg de celulă cu bodyguard-ul lui Ronaldinho, pe nume Coutinho, care la rândul său a jucat fotbal, la Sutton.

Presa din Spania susține că Alves n-a fost prea sociabil la început, însă acum încearcă să se integreze, fără să aibă pretenții și să ceară condiții speciale. În ciuda situației în care se află, brazilianul nu poate sta departe de fotbal. Fostul fundaș de la FC Barcelona a jucat un meci alături de ceilalți deținuți, în curtea închisorii.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și