Închide meniul
Foto

Soţia lui Denis Drăguş a încins atmosfera în Zanzibar. Cât de frumoasă este Vanessa Drăguş

Publicat: 18 iunie 2023, 19:12

Reclamă
Soţia lui Denis Drăguş a încins atmosfera în Zanzibar. Cât de frumoasă este Vanessa Drăguş

Soţia lui Denis Drăguş a încins atmosfera în Zanzibar

Vanessa Drăguş, alături de Denis Drăguş / Instagram

Soţia lui Denis Drăguş a încins atmosfera în Zanzibar. Vanessa Drăguş a făcut senzaţie, pe reţelele sociale, cu fotografiile postate din concediu. A primit sute de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a ales să se relaxeze într-o destinaţie exotică alături de familia lui. Totul după ce a promovat cu Genoa în Serie A. Atacantul de 23 de ani n ua fost cumpărat definitiv de italieni, care trebuiau să plătească 2 milioane de euro. Astfel, internaţionalul român se va întoarce la Standard Liege. Totuşi, este în negocieri avansate pentru a fi împrumutat la Rapid.

Soţia lui Denis Drăguş a încins atmosfera în Zanzibar

Denis Drăguş s-a bucurat de o vacanţă în Zanziban, iar soţia lui a atras toate privirile asupra ei. Vanessa şi-a uluit fanii cu imaginile făcute pe plajă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). „Mereu împreună„, a fost mesajul pe care i l-a transmis tânăra jucătorului format de Gică Hagi la academia lui.

Drăguş nu a avut sezonul la care visa. A adunat numai 64 de minute în tricoul celor de la Genoa şi nu a înscris niciun gol. În 14 meciuri a fost rezervă neutilizată de Alberto Gilardino. Denis a avut alături doi jucători români, pe Radu Drăguşin şi George Puşcaş.

Denis Drăguş ar putea să se întoarcă în România pentru a juca meci de meci. Aşa poate spera că va fi convocat din nou de Edi Iordănescu. Unul dintre acţionarii Rapidului a recunoscut că Drăguş este pe lista de transferuri a lui Adi Mutu.

Reclamă

Suntem interesaţi de Drăguş, poate fi bun şi pentru echipa naţională. Standard doreşte să-l vândă, noi dacă-l vom lua, îl vom cumpăra.

Noi avem mai multe discuţii, dar să vedem cu cine vom încheia. Avem pentru fiecare o opţiune de rezervă”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Mesaj copleşitor după ce Denis Drăguş a marcat primul gol pentru naţionala României

Anul trecut, Denis Drăguş a marcat primul gol pentru naţionala României. Atacantul a înscris în amicalul cu Slovenia, iar soţia sa a reacţionat imediat. Vanessa a postat un mesaj emoţionant pe reţele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Când iubirea e infinită, emoţiile sunt pe măsură. Te iubim la nesfârşit, tati bun. Eşti eroul nostru. Mulţumim pentru tot. De puţine ori mi se întâmplă să nu îmi găsesc cuvintele, însă emoţiile atât de puternice nu mă lasă să scriu prea multe. Tremur şi plâng de bucurie, de mândrie şi de recunoştinţă„, a scris Vanessa Drăguş pe reţelele de socializare.

Denis şi Vanessa au împreună o fetiţă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și