Închide meniul
Foto

Soţia lui Florentin Petre, noi dezvăluiri incredibile despre calvarul trăit: „Nu am avut ce să mâncăm! Mi-am vândut tot pentru el! Totul s-a întâmplat în România!”

Reclamă

Publicat: 18 noiembrie 2022, 9:48

Soţia lui Florentin Petre, noi dezvăluiri incredibile despre calvarul trăit: „Nu am avut ce să mâncăm! Mi-am vândut tot pentru el! Totul s-a întâmplat în România!”

Florentin Petre a cedat după atacurile soției

Florentin Petre, alături de soția sa / Facebook

Soţia lui Florentin Petre, noi dezvăluiri incredibile după ce şi-a acuzat soţul că a avut mai multe relaţii extraconjugale. Margarita Peychinska, care a anunţat că va divorţa de fostul jucător de la Dinamo, a spus că nici pe plan financiar nu au stat bine în căsnicie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Margarita Peychinska anunţă că va divorţa de fostul jucător al lui Dinamo, după ce acesta ar fi înşelat-o cu sora unui coechipier al lui Patrick Petre.

Fosta Miss Playboy Bulgaria susţine că a fost nevoită să renunţe la o bacnotă de 20 de euro, cu autograful lui Guti pe ea, pentru a putea mânca.

Soţia lui Florentin Petre, noi dezvăluiri incredibile

Nu am stat niciodată cu el pentru bani. Eu, de exemplu, mi-am vândut apartamentul din Bulgaria, când nu eram căsătoriți, nu aveam nicio siguranță că vom avea ceva împreună vreodată. L-am vândut pentru a-l ajuta pe el, că avea nevoie de bani. Am făcut-o pentru că l-am iubit și am simțit că trebuie să ajut.

Am vrut să mă angajez, m-am gândit că încă un salariu e binevenit, să fiu și eu printre oameni, să socializez. Nu m-a lăsat! Că să stau acasă, să am grijă de copil, că el se ocupă de toate. Mă crezi că aveam 20 de euro, cu autograful lui Guti (n.r. José María Gutiérrez Hernández, fost fotbalist la Real Madrid), preferatul meu atunci, pe timpuri? Și era semnată pentru mine, scria pentru Margot. Și nu am avut ce să mâncăm și am schimbat acești 20 de euro, care, îți dai seama, aveau o valoare sentimentală pentru mine. Aici, în România, s-a întâmplat”, a povestit soţia lui Florentin Petre pentru cancan.ro.

Reclamă

Soţia lui Florentin Petre a venit dezvăluiri incredibile. Declaraţii uluitoare făcute de Margarita Peychinska

Mă doare sufletul și acum… În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. Deci în minutul acela, când eu nășteam!

Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick (n.r. băiatul cel mare al lui Florentin Petre din prima căsătorie). Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat„, a declarat Margarita Peychinska.

Florentin Petre a ai fost căsătorit cu Cătălina, cea cu care are doi copii. Patrick Petre, fost jucător la Dinamo, este unul dintre ei. Cu Margarita, Florentin Petre are un băiat, pe Andrei (8 ani).

Reclamă 4 / 0/3

Câți bani a „băgat” Florentin Petre în Dinamo

Florentin Petre se poate lăuda ca fiind omul care a ținut Dinamo cu bani, ani la rând. În jura de 13 milioane de euro, este suma pe care Petre „a adus-o” indirect în club. Aproape toți colegii săi de cameră s-au transferat pe bani buni în străinătate. „Se băteau care să stea cu mine în cameră”, își amintește Petre, invitat fiind la AS.ro LIVE.

Totul a început cu Tararache, a continuat cu Marius Niculae. Au urmat apoi Ciprian Marica și Cristi Pulhac. Florentin Petre a dezvăluit și ce salariu avea la Dinamo.

Eu aveam 4 mii de dolari, pe an, la Dinamo, și jucam la naționala de tineret. Salariile erau foarte mici, noroc că mai aveam prime de joc.

Se băteau pe mine, sa stea în cameră cu mine. Am transferat patru jucători. Am adus cam 13 milioane de euro, la Dinamo. Dacă îmi luam 10%, eram milionar acum.

L-am avut prima dată pe Tararache, a plecat pe două milioane și ceva. A venit Marius Niculae a plecat pe trei spre patru. Marica, a plecat și el pe patru, cinci milioane. Pulhac, a plecat și el pe niște bănuți frumoși„, a dezvăluit Florentin Petre la AS.ro LIVE.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și