Închide meniul

Soția lui Gică Hagi, declarații emoționante după ce Ianis s-a cununat cu Elena Tănase: „Suntem niște părinți împliniți!”

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2023, 8:41

Reclamă
Soția lui Gică Hagi, declarații emoționante după ce Ianis s-a cununat cu Elena Tănase: Suntem niște părinți împliniți!”

Soția lui Gică Hagi a spus tot despre începutul poveștii de iubire

Gică Hagi și soția lui, Marilena Hagi, la cununia lui Ianis Hagi / Captură iamsport.ro

Soția lui Gică Hagi Hagi a oferit declarații emoționante, după ce fiul ei, Ianis, s-a cununat civil cu Elena Tănase. Marilena s-a declarat extrem de mândră de fiul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Cei doi au dat o petrecere de zile mari, unde au fost așteptați 400 de invitați.

Soția lui Gică Hagi, declarații emoționante după ce Ianis s-a cununat cu Elena Tănase

Marilena Hagi a fost vizibil emoționată atunci când a oferit declarații despre pasul pe care l-a făcut fiul său, alături de Elena. Soția lui Gică Hagi a transmis că își va aminti de acest Crăciun în fiecare an.

„E emoționant, suntem niște părinți împliniți și foarte bucuroși. Avem un Crăciun frumos și în fiecare an ne vom aminti de acest moment”, a declarat Marilena Hagi, conform iamsport.ro.

Și Gică Hagi a fost extrem de emoționat și a declarat că le va fi alături lui Ianis și soției lui pe tot restul vieții, sperând ca aceștia să se iubescă la fel de mult ca în prezent.

Reclamă

„Dovada că anii trec, a venit și timpul în care să mergem după copii. Important e că e o seară minunată pentru noi. E și Crăciunul. Crăciun fericit tuturor și bucurie, liniște, sănătate și spor.

Fericiți, bucuroși, cred că și socrul mic e bucuros. Suntem fericiți. Au făcut un pas înainte în viață, să fie responsabili, să se iubească și să împartă lucrurile cum trebuie.

(Dacă a comandat muzica – n.r.) Ianis comandă, ei comandă, noi suntem alături de ei. (Pregătiți pentru nepoți?) Ne dorim, vorbiți cu ei, ei trebuie să își dorească. Noi suntem lângă ei, suntem în spatele lor și trebuie să îi sprijinim”, a spus și Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacţie a lui Ianis Hagi, după ce s-a cununat cu Elena Tănase

Discursul lui Ianis Hagi, după ce s-a cununat cu Elena Tănase. Internaționalul român care evoluează la Deportivo Alaves sub formă de împrumut de la Rangers a făcut cununia civilă cu Elena Tănase chiar în prima zi de Crăciun.

„E o zi specială, așa a vrut Dumnezeu, să fie cununia civilă în prima zi de Crăciun. O să fie o zi de care o să ne aducem mereu aminte. Suntem fericiți, avem două familii care ne respectă, ne susțin necondiționat, ne iubesc și noi la rândul nostru îi iubim și îi respectăm și suntem fericiți că am făcut acest pas important în viața noastră.

Vreau să le mulțumim tuturor, pe 25 decembrie, prima zi de Crăciun, că sunt alături de noi și sper să se distreze.

Pentru 2024, să fie toată lumea sănătoasă. Eu sper să fiu tot așa sănătos, familia, putere de muncă și, cum am zis să fim sănătoși. Atâta timp cât ești sănătos, ai putere de muncă și poți să îți realizezi obiectivele”, a declarat Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și