Închide meniul

Soţia lui Jamie Vardy are de plătit 1.7 milioane de euro! Ce proces a pierdut

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2022, 12:38

Soţia lui Jamie Vardy are de plătit 1.7 milioane de euro! Ce proces a pierdut

Soţia lui Jamie Vardy are de plătit 1,7 milioane de euro!

Soţia lui Jamie Vardy are de plătit 1,7 milioane de euro / Profimedia Images

  • Soţia lui Jamie Vardy, Rebekah, are de plătit suma de 1,7 milioane de euro
  • Vardy a fost cel care a dus în instanţă un dosar media

Soţia lui Jamie Vardy, Rebekah, are de plătit suma de 1.7 milioane de euro, reprezentând cheltuieli judiciare, după ce a pierdut procesul de defăimare intentat soţiei fostului atacant Wayne Rooney, Coleen, transmite EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înalta Curte din Londra, care în iulie s-a pronunţat deja împotriva soţiei lui Vardy, a decis că Rebekah trebuie să achite 90% din costurile procesului şi a obligat-o să plătească prima tranşă de 920.000 de euro înainte de 15 noiembrie.

Soţia lui Jamie Vardy, Rebekah, are de plătit suma de 1.7 milioane de euro

Vardy a fost cel care a dus în instanţă un dosar media, pe care presa britanică l-a botezat drept „Wagatha Christie” (un joc de cuvinte legat de celebra autoare de romane poliţiste şi situaţia perechilor fotbaliştilor implicaţi).

Reclamă

Soţia jucătorului de la Leicester l-a dat în judecată pentru defăimare pe Rooney, care la rândul său o acuzase public că a relatat tabloidelor poveşti false despre viaţa lui privată.

Analizând cazul, judecătorul a exclus defăimarea, hotărând în schimb că suspiciunile pe care Rooney le-a exprimat pe reţelele de socializare erau „în mod substanţial adevărate”.

Reclamă

Scandal monstru între soțiile lui Jamie Vardy și Wayne Rooney

Rebekah Vardy și Coleen Rooney continuă scandalul de la distanță. Totul a pornit după ce soția legendei lui Manchester United a acuzat-o pe prietena sa, nevasta vedetei de la Leicester, că a dezvăluit povești despre ea în presă.

La începutul anului, The Sun a dezvăluit conversația pe care Rebekah Vardy a avut-o cu agenta sa, Caroline Watt. Aceasta a făcut-o praf pe soția lui Wayne Rooney.

”Vaca aia proastă merită tot ce i se întâmplă! Ea crede că este uimitoare… Mi-ar plăcea să fie publice acele povești despre ea! Ar fi bine să nu mai aibă ”gura rea” cu nimeni… dacă face asta, Dumnezeule, îi va părea rău!”, a răbufnit Rebekah.

Reclamă 4 / 0/3

În 2020, cele două soții au fost puse față în față de o comisie de mediere, pentru a se încerca o soluționare amiabilă. Totul a fost în zadar. Niciuna nu a vrut să facă pace, astfel că dosarul a ajuns pe mâna judecătorilor.

În 2019, Coleen Rooney a răbufnit după ce unele dintre postările de pe Instagramul ei privat au ajuns în presă. Rebekah Vardy a fost principala vizată. Ulterior, soția lui Rooney a publicat postări la care nu avea acces decât Rebekah. Acestea au ajuns la jurnaliști, iar scandalul dintre cele două a luat naștere.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dezastru pentru Wayne Rooney. E OUT de la Birmingham, după 3 luni
Fotbal • 2 ian., 15:30
Dezastru pentru Wayne Rooney. E OUT de la Birmingham, după 3 luni. A adus echipa aproape de retrodradare
Alejandro Garnacho l-a imitat pe Ronney şi a marcat gol fabulos din foarfecă de la 12 metri
Premier League • 26 nov., 19:06
Alejandro Garnacho l-a imitat pe Ronney şi a marcat gol fabulos din foarfecă de la 12 metri, în Everton – Manchester United
Milionar celebru, prins cu două prostituate de 37 de ani, respectiv 48 de ani, la vârsta de 16 ani! Soţia sa: "A fost oribil"
Extra • 9 nov., 14:27
FOTO
Milionar celebru, prins cu două prostituate de 37 de ani, respectiv 48 de ani, la vârsta de 16 ani! Soţia sa: „A fost oribil”
Wayne Rooney a refuzat Arabia Saudită înainte de a semna cu Birmingham City
Fotbal extern • 13 oct., 13:49
Wayne Rooney a refuzat Arabia Saudită înainte de a semna cu Birmingham City
Wayne Rooney este noul antrenor al lui Birmingham City
Fotbal extern • 11 oct., 15:54
Wayne Rooney este noul antrenor al lui Birmingham City! Englezul a semnat la doar câteva zile după ce a plecat din MLS