Închide meniul

Soția lui Miles Bridges, dezvăluiri înspăimântătoare după ce starul din NBA a fost eliberat din închisoare: „M-a abuzat în toate modurile posibile!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2022, 18:01

Soția lui Miles Bridges, dezvăluiri înspăimântătoare după ce starul din NBA a fost eliberat din închisoare: „M-a abuzat în toate modurile posibile!

Mychelle Johnson, dezvăluiri incredibile despre soțul ei, Miles Bridges

Mychelle Johnson, soția lui Miles Bridges

Mychelle Johnson, soția lui Miles Bridges, a făcut dezvăluiri înfricoșătoare la adresa starului din NBA. Femeia de 24 de ani a explicat că fostul jucător de la Charlotte Hornets a abuzat-o „în toate modurile posibile”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mychelle Johnson a rupt tăcerea și a postat o serie de fotografii pe contul de Instagram, în care își înfățișează mai multe răni și vânătăi, inclusiv la nivelul capului.

Soția lui Miles Bridges, dezvăluiri horror după ce starul din NBA a fost eliberat pe cauțiune

Tânăra de 24 de ani a dezvăluit că „am fost strangulată” în fața copiilor pe care îi are împreună cu Bridges. Incidentul respectiv a avut loc pe 27 iunie, conform poliției din Los Angeles.

„Urăsc că s-a ajuns la asta, dar nu mai pot să tac. Am permis cuiva să-mi distrugă casa, să mă abuzeze în toate modurile posibile și să ne traumatizeze copiii pe viață! Nu am nimic de demonstrat lumii, dar nu voi mai permite niciunei persoane care poate să facă ceva atât de oribil să nu aibă remușcări și să deseneze un portret a ceva ce nu sunt. Nu voi mai permite oamenilor din jurul său să continue să mă reducă la tăcere și să mintă pentru a proteja această persoană.

Nu este etic, este imoral, este de-a dreptul BOLNAV. Mă doare sufletul pentru că mereu am avut speranță și dragoste și, chiar dacă asta mă sperie foarte mult, este timpul să îmi iau apărarea. Nu o să mai tac pentru a proteja alți oameni pentru că mă apreciez pe mine și pe copiii mei mai mult decât își poate ‘imagina’ cineva… o fractură nazală, o încheietură fracturată, timpan rupt, mușchi afectați la nivelul gâtului după ce am fost strangulată până am adormit și o contuzie severă.

Reclamă

Nu vreau simpatie, vreau doar ca așa ceva să nu se mai întâmple altcuiva. Vreau doar ca această persoană să primească ajutor, copiii mei merită mai mult. Asta e tot ce vreau. Doare, totul doare, această situație doare. Sunt speriată, cel mai grav e că au fost martori copiii noștri.”, a scris Mychelle Johnson, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Chelley 👼🏽 (@thechelleyj)

Reclamă 4 / 0/3

Mychelle Johnson, abuzată în fața copiilor: „Tata a sufocat-o pe mama!”

În plus, Mychelle a postat și un videoclip în care fiul său spune următoarele cuvinte incredibile: „Tata a sufocat-o pe mama”.

Mychelle a făcut public și raportul medico-legal, în care sunt precizate următoarele detalii legate de victimă: „asalt prin strangulare, comoție cerebrală, fractură nazală, contuzii la nivelul coastelor, multiple vânătăi și afecțiuni la nivelul mușchilor gâtului”.

Anunțul femeii de 24 de ani a venit la scurt timp după ce Miles Bridges a fost eliberat pe cauțiune din închisoare. El a fost acuzat de violență domestică de autoritățile din Los Angeles, pe 29 iunie, dar între timp a ieșit, după ce a achitat suma de 130.000 de dolari.

Următoarea înfățișare la Tribunal a celebrului baschetbalist este programată pe 20 iulie. Potrivit sportingnews.com, dacă va fi găsit vinovat, Bridges ar putea fi condamnat la închisoare cu exectuare într-o închisoare din statul California.

Miles Bridges a evoluat în perioada 2018-2022 la Charlotte Hornets. În sezonul precedent, americanul de 24 de ani a fost cel mai bun marcator al echipei din NBA.

 

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și