Închide meniul
Foto

„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”

Publicat: 23 aprilie 2024, 11:30

Reclamă
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”

"Spaima litoralului" i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri de ultimă oră făcute de "Prinţişorul Craiovei"

Adrian Mititelu Jr şi Nuredin Beinur / Instagram

„Spaima litoralului” este cel care i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Fiul patronului de la FCU Craiova a venit cu dezvăluiri incredibile, de pe patul de spital, despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea care îi putea fi fatală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 26 de ani, Mititelu Jr a trecut prin clipe groaznice, după o supradoză de pastile. A ajuns în comă la Spitalul Floreasca şi a fost salvat in extremis de medici. „Prinţişorul Craiovei” este în continuare internat pe secţia de ATI, acolo unde este vizitat de familie.

„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr

Omul de afaceri Nuredin Beinur a fost cel care l-a găsit pe Mititelu Jr inconştient şi a chemat ambulanţa. În cazul în care ar fi mai întârziat câteva minute, fiul finanţatorului de la FCU Craiova şi-ar fi pierdut viaţa.

„Prinţişorul Craiovei” anunţă că marele lui noroc a fost acela că nu şi-a încuiat uşa de la apartamentul din nordul Capitalei.

Am uitat să încui ușa de la apartament… M-a găsit un prieten în toiul nopții (n.r. – face o pauză lungă, să-și mai adune forțele). Este vorba despre Beinur. Nu știu, probabil că a avut un presentiment…

Reclamă

Norocul a fost că am uitat, pur și simplu, ușa deschisă. Pentru că, altfel, șansele să nu fiu salvat la timp erau foarte mari. Beinur m-a găsit inconștient și a chemat de urgență Salvarea… Așa a vrut să fie destinul!”, a declarat Adiță Mititelu pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu Jr a stat 10 ore în comă şi a reuşit să fie stabilizat cu greu de medici. Acesta anunţă că ar putea fi externat la finalul acestei săptămâni.

Adrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! Adrian Mititelu a negat vehement zvonurile apărute în ultimele zile.

Reclamă 4 / 0/3

Doamne, ce aberații! Nebunii și elucubrații! Ai cuvântul meu că nu e nici vorbă de așa ceva. Singurul lui mod de a cheltui bani este plimbatul divelor prin vacanțe. Nu joacă la ruletă, nu se droghează și nu consumă alcool. Stresul cu fotbalul este cauza principală, retrogradarea îl macină”, a declarat Adrian Mititelu senior pentru prosport.ro.

Mititelu Jr este bun prieten cu cel care este poreclit „Spaima Litoralului”. Cei doi au fost văzuţi împreună şi în momentul în care milionarul din Bănie îşi oficializase relaţia cu Oana Marica.

Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj

Adi Mutu a fost şocat când a auzit prin ce trece Mititelu Jr. Fostul mare atacant al echipei naționale, care a antrenat-o pe FCU Craiova, a dezvăluit ce i-a spus „Prințișorului” din Bănie.

Sunt surprins, nu știu ce s-a întâmplat. I-am trimis un mesaj de susținere, pentru că am văzut că a ajuns la spital. Sper să fie bine și totul să fie în regulă. Îl știu pe Adi drept un băiat puternic și sper să treacă peste momentul acesta și sunt sigur că va trece.

Când te trezești dimineața și vezi o astfel de știre ești surprins și îngrijorat, mai ales când cunoști o persoană. Am avut o relație bună și am o relație bună cu Adiță, îmi pare rău prin ce trece. Sper să treacă peste momentul acesta pentru că nu este ușor, sper să se redreseze repede și să meargă înainte”, a spus Mutu pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și