Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Stelian Carabaş a povestit cum i-a rupt piciorul lui Mihăiţă Neşu! Momentul în care şi-a stricat relaţia cu Victor Piţurcă!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 ianuarie 2024, 13:30

Reclamă
Stelian Carabaş a povestit cum i-a rupt piciorul lui Mihăiţă Neşu! Momentul în care şi-a stricat relaţia cu Victor Piţurcă!

Stelian Carabaş a povestit cum i-a rupt piciorul lui Mihăiţă Neşu

Stelian Carabaş şi Adrian Pitu la AS.ro LIVE

Stelian Carabaş a povestit cum i-a rupt piciorul lui Mihăiţă Neşu. S-a întâmplat la un antrenament, în perioada în care Victor Piţurcă îi antrena pe „roş-albaştri”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stelian Carabaş a mărturisit că acela a fost momentul în care relaţia lui cu Victor Piţurcă s-a deteriorat. Ulterior, Stelian Carabaş avea să plece de la „roş-albaştri”, întorcându-se la FC Naţional.

Stelian Carabaş a povestit cum i-a rupt piciorul lui Mihăiţă Neşu!

Nu e nicio problemă. Chiar vreau să spun despre episodul respectiv (n.r.: despre cum i-a rupt piciorul lui Neşu).

La antrenament, era o ploaie torenţială. Făceam antrenament 1 contra 1, Mihai Neşu era atacant şi eu apărător. La duelurile 1 la 1 ştii cum e, a dat mingea pe lângă mine, am băgat alunecare şi el a căzut, fiind firav, a făcut fractură de tibie şi peroneu.

Problemele au intervenit după aceea”, a spus Stelian Carabaş la AS.ro LIVE.

Reclamă

Adrian Pitu: „N-a fost de vină Stelică, s-a băgat la minge”

Nea Piţi era atunci. N-a fost de vină Stelică, s-a băgat la minge”, a intervenit Adrian Pitu în emisiunea moderată de Dan Pavel.

Ca dovadă, după meci am fost la spital la Mihai”, a continuat Stelian Carabaş.

S-a rupt ceva între tine şi nea Piţi atunci”, a subliniat Adrian Pitu.

Reclamă 4 / 0/3

Da, da, după aceea n-am mai rezistat nici eu şi am plecat. M-am întors la FC Naţional”, a confirmat Stelian Carabaş că acela a fost momentul în care relaţia lui cu Victor Piţurcă s-a stricat.

Invitaţi de Dan Pavel la AS.ro LIVE, Stelian Carabaş şi Adrian Pitu nu au vrut să comenteze accidentarea mult mai gravă pe care Mihăiţă Neşu a suferit-o la un alt antrenament, pe vremea în care evolua la FC Utrecht. În urma acelei accidentări, Mihăiţă Neşu a rămas paralizat, cariera lui în fotbal fiind încheiată definitiv. Neşu a reuşit să îşi revină psihic după acea accidentare, iar acum are o fundaţie prin care îi ajută pe copiii cu dizabilităţi motorii.

Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024: „Aproape mi-au dat lacrimile”

Mihai Neșu nu și-a putut stăpâni emoțiile după calificarea României la EURO 2024. Fostul fundaș a vorbit despre performanța echipei naționale, care este condusă de selecționerul Edi Iordănescu.

„Tricolorii” fac parte din Grupa E de la turneul final din Germania, alături de Belgia și Slovacia. De asemenea, în această grupă se va califica și selecționata care va ieși învingătoare din play-off-ul B, acolo unde se luptă penru un loc la EURO: Ucraina, Bosnia, Israel și Islanda.

Chiar dacă Neșu a suferit o accidentare gravă în 2011 și a fost nevoit să renunțe la fotbal, acesta continuă să fie un susținător al echipei naționale. Fostul fundaș a dezvăluit faptul că a fost foarte emoționat după meciul cu Israel, care a adus calificarea „tricolorilor” la turneul final din Germania.

„Nu știu dacă lipsa lacrimilor e un instrument de măsură al faptului că ești puternic. Din contră, cred că cine are darul lacrimilor e un dar mare de la Dumnezeu care curăță sufletul.

De exemplu, m-a emoționat foarte tare când s-a calificat România la Campionatul European, aproape mi-au dat lacrimile. A fost o bucurie imensă văzând bucuria lor și faptul că nu se aștepta lumea să se califice. Multă lume i-a tot blamat și am fost cu sufletul alături de ei”, a spus Mihai Neșu, în vlogul „Altceva”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și