Închide meniul

„Strigaţi tare, să se audă până în Austria!” Galeria de la Dinamo a luat atitudine, după ce austriecii au blocat intrarea României în Schengen

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 decembrie 2022, 9:28

„Strigaţi tare, să se audă până în Austria! Galeria de la Dinamo a luat atitudine, după ce austriecii au blocat intrarea României în Schengen

Fanii de la Dinamo au luat atitudine

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Galeria de la Dinamo a luat atitudine, după ce austriecii au blocat intrarea României în Schengen. Austria a blocat intrarea României în spaţiul Schengen, lucru ce a stârnit revoltă printre români. După ce Universitatea Craiova a fost prima echipă din România care a anunţat că boicotează companiile austriece, a venit rândul suporterilor să îşi strige nemulţumirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galeria celor de la Dinamo au scandat, la meciul pe care „dulăii” l-au terminat la egalitate, scor 27 – 27, cu HC Zagreb.

 Galeria de la Dinamo a luat atitudine, după ce austriecii au blocat intrarea României în Schengen

Strigați tare, să se audă până în Austria„, au scandal ultraşii dinamovişti în timpul meciului, scrie prosport.ro.

Un brand uriaş din România a anunţat că începe boicotul, după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen

Un brand uriaş din România a anunţat că începe boicotul, după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen. Universitatea Craiova este primul brand uriaş din fotbalul românesc care a anunţat că începe boicotul firmelor austriece. Austria a votat împotriva intrării României în spaţiul Schengen. Universitatea Craiova a anunţat că nici cantonamentul din vară nu se va mai efectua în Austria, aşa cum obişnuiau oltenii.

„În urma atitudinii revoltătoare a Republicii Austria, de a bloca accesul României la Spațiul Schengen, Universitatea Craiova, fidelă principiilor înrădăcinate în ADN-ul său, a luat decizia de a sancționa companiile austriece partenere cu un boicot total.

Reclamă

Începând din această lună, clubul își va muta conturile de la banca cu acționariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil și consumabile a parcului auto al Științei nu se va mai realiza în stațiile OMV-Petrom. Totodată, începând de anul viitor, tradiționalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în vreo stațiune montană din Austria, ci într-o altă țară europeană care are condiții de pregătire similare.

Din punctul nostru de vedere, aceste companii, dar nu numai ele, sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor și a României, promovată de statul austriac în aceste zile. Sperăm ca demersului nostru să i se alăture întreaga suflare fotbalistică românească pentru că, astăzi mai mult ca oricând, trebuie să arătăm că suntem suficient de maturi din punct de vedere instituțional pentru a nu mai acționa după dictonul: „Capul plecat, sabia nu-l taie!“, a anunţat Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și