Închide meniul
Foto

„Sunt cea mai mândră!” Andreea Bălan, copleşită de emoţii după lovitura uriaşă dată de Victor Cornea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 ianuarie 2024, 13:15

Reclamă
„Sunt cea mai mândră!” Andreea Bălan, copleşită de emoţii după lovitura uriaşă dată de Victor Cornea

Reacţia emoţionantă a Andreei Bălan, după ce Victor Cornea a obţinut prima victorie din carieră la un turneu de Grand Slam

Andreea Bălan şi Victor Cornea / colaj Instagram

Andreea Bălan, copleşită de emoţii după lovitura uriaşă dată de Victor Cornea. Iubita jucătorului de tenis a postat o imagine şi un mesaj superb pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peerechea N Sriram Balaji/Victor Vlad Cornea (India/România), ajunsă pe tabloul principal după retragerea cuplului Alexander Bublik/Dusan Lajovic, s-a calificat în turul doi, după ce a trecut de echipa italiană Matteo Arnaldi/Andrea Pellegrino, scor 6-3, 6-4.

Andreea Bălan, copleşită de emoţii după lovitura uriaşă dată de Victor Cornea

„Prima victorie la Grand Slam! Sunt cea mai mândră„, a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Andreea Bălan şi Victor Cornea, imagini memorabile cu Novak Djokovic

Andreea Bălan şi Victor Cornea au fost protagoniştii unor imagini memorabile cu Novak Djokovic! Îndrăgita cântăreaţă şi iubitul ei se află în Australia, acolo unde Victor Cornea joacă în turneul de dublu de la Australian Open.

Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au pozat, recent, şi cu Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas, care formează cel mai cunoscut cuplu din lumea tenisului.

Reclamă

Doamnelor şi domnilor, legenda vie a tenisului, numărul 1 mondial, unicul Novak Djokovic! Cu câteva minute înainte de primul tur de la Australian Open”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Şi iubitul Andreei Bălan, Victor Cornea s-a pozat cu cel mai titrat jucător din istorie, care deţine 24 de titluri de Grand Slam.

Novak Djokovic joacă în aceste momente cu croatul Dino Prizmic, în primul tur de la Australian Open. El conduce în primul set cu 4-2.

Reclamă 4 / 0/3

Cum o surprinde Victor Cornea pe Andreea Bălan: „Face mereu asta!” Vedeta, detalii din interiorul relaţiei

S-a aflat cum o surprinde Victor Cornea pe Andreea Bălan. Frumoasa solistă a oferit detalii din interiorul relaţiei ei, dezvăluind care este gestul pe care îl face des jucătorul de tenis.

Andreea Bălan şi Victor Cornea formează un cuplu de la începutul verii trecute şi, recent, s-au şi mutat împreună. Jucătorul de tenis se înţelege de minune şi cu cele două fetiţe pe care solista le are alături de fostul ei soţ.

Andreea Bălan a dezvăluit că Victor Cornea îi trimite mereu buchete de flori atunci când este plecat într-un turneu. Solista a declarat că acest gest o surprinde de fiecare dată, oferind detalii şi despre certurile care apar între ei.

Andreea Bălan a declarat că nu există momente tensionate în relaţia cu Victor Cornea, deoarece ambii au depus o „muncă titanică” la începutul relaţiei, pentru a se cunoaşte unul pe celălalt.

„Ne susținem reciproc și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt. A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem și am dobândit ambii o încredere în noi care este greu de destabilizat. Cred că gelozia este activată în totalitate de ego și apare din lipsa încrederii în propria persoană.

Nu există împăcare, deoarece nu sunt certuri. Există o calmitate și o armonie extraordinare între noi. Comunicăm din priviri de multe ori și ne simțim reciproc când unul are ceva pe suflet.

Face multe gesturi frumoase și mă surprinde deseori cu buchete imense de flori atunci când este plecat în turnee. Îmi place că mereu este foarte atent să-mi fie bine și are foarte mare grijă de mine”, a declarat Andreea Bălan, conform viva.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și