Închide meniul

Tadej Pogacar trăieşte o adevărată dramă, chiar dacă a preluat tricoul galben în Turul Franţei. Verişoara lui de 10 ani este dată dispărută: „Ajutaţi-mă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2022, 10:54

Tadej Pogacar trăieşte o adevărată dramă, chiar dacă a preluat tricoul galben în Turul Franţei. Verişoara lui de 10 ani este dată dispărută: „Ajutaţi-mă!

Tadej Pogacar trăieşte o adevărată dramă, chiar dacă a preluat conducerea în Turul Franţei

Verişoara lui Tadej Pogacar, dată dispărută / Colaj Marca/Profimediaimages

Tadej Pogacar trăieşte o adevărată dramă şi a făcut un apel disperat. Ciclistul sloven de 23 de ani, campion în Turul Franţei în 2020 şi 2021, cere ajutor pentru găsirea verişoarei lui de 10 ani. Fetiţa este dispărută de pe 3 noiembrie şi este căutată şi de Interpol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E o adevărată dramă în familia lui Tadej Pogacar. „Ajutați-mă! Micuța mea verișoară Julija este dată dispărută„, a postat liderul la zi din Turul Franţei. Într-un interviu acordat pentru marca.com, tatăl copilei dispărute, Peter Pogacar, anunţă că principala suspectă este chiar mama ei, Melisa Smrekar, „membră a unui cult extremist„.

Tadej Pogacar trăieşte o adevărată dramă. Verişoara lui, Julija, este dată dispărută

Julija a dispărut deja de 246 de zile, iar tatăl ei a anunţat că va plăti o recompensă de 10.000 de euro celui care va oferi informaţii care să ducă la găsirea fetiţei. Mama ei ar face parte dintr-o sectă care neagă existenţa Covid-19.

Sunt milioane de întrebări la care nu am răspuns. Este foarte greu. Sunt tatăl ei şi trebuie să continui, fac tot posibilul să fiu puternic. Poate cineva va citi asta şi mă va ajuta. Dau o recompensă de 10.000 de euro celui care o găseşte, am încredere că cineva mă va suna„, a spus Peter Pogacar pentru marca.com.

Peter a divorţat de Melisa în momentul în care Julija avea un an. Ultima dată şi-a văzut fiica în luna noiembrie. După, aceasta a dispărut. Mama ei şi-a închis telefonul mobil şi nu a mai postat nimic nici pe reţelele sociale. E pe lista persoanelor urmărite de Interpol.

Reclamă

Melisa Smrekar şi fiica ei ar fi părăsit Slovenia cu maşina unor adepţi ai cultului al cărui guru este Lana Praner. Anka şi Luka Ule şi-au luat rămas bun de la familia lor şi ar fi transmis că „pleacă într-o regiune muntoasă din Spania”.

Secta nu are nume. Este condusă de slovena Lana Praner. Desigur, ei nu se văd ca pe o sectă, dar sunt. O sectă periculoasă care sprijină ascunderea unui copil. Sunt criminali!„, a precizat Peter Pogacar.

Poliţiştii nu exclud varianta ca verişoara lui Tadej Pogacar să fi ajuns în Insulele Canare sau în Portugalia.

Reclamă 4 / 0/3

Tadej Pogacar a preluat tricoul galben în Turul Franţei

Slovenul Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) a câştigat, joi, etapa a şasea a Turului Franţei, desfăşurată între Binche (Belgia) şi Longwy, pe distanţa de 220 de kilometri.

Pe locul doi s-a clasat australianul Michael Matthews (BikeExchange-Jayco), iar pe poziţia a treia a terminat francezul David Gaudu (Groupama-FDJ).

Pogacar a preluat tricoul galben după ce a ajuns la conducerea clasamentului general, în care miercuri era lider Wout van Aert. Etapa a şaptea va avea loc vineri, între Tomblaine şi La Planche des Belles Filles, pe distanţa de 176,5 kilometri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și