Închide meniul

Tânăra bătută cu bestialitate de doi bărbaţi rupe tăcerea! „Am crezut că mor. Au vrut să-mi rupă picioarele”

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2022, 9:24

Tânăra bătută cu bestialitate de doi bărbaţi rupe tăcerea! „Am crezut că mor. Au vrut să-mi rupă picioarele

Kheira Hamraoui a rupt tăcerea la un an după ce a fost bătută cu bestialitate de doi bărbaţi

Imagini cu Kheira Hamraoui pe patul de spital / Instagram

  • Aminata Diallo, bănuită că ar fi organizat atacul asupra fostei sale coechipiere
  • Kheira Hamraoui a fost agresată cu răngi de doi bărbaţi

Kheira Hamraoui a rupt tăcerea la un an după ce a fost bătută cu bestialitate de doi bărbaţi. Ea a fost lovită peste picioare, după ce a fost trasă afară din maşină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aminata Diallo, bănuită că ar fi organizat atacul asupra fostei sale coechipiere de la Paris Saint-Germain Kheira Hamraoui, a fost inculpată, vineri, pentru „violenţă agravată” şi „asociere criminală” şi plasată în arest preventiv.

La 4 noiembrie 2021, Kheira Hamraoui a fost agresată cu răngi de doi bărbaţi, în faţa uneia dintre colegele sale de atunci, Aminata Diallo. Ipoteza unei rivalităţi între cele două jucătoare ale PSG, care evoluau pe acelaşi post, de mijlocaş, a fost luată în calcul.

Reclamă

Kheira Hamraoui a rupt tăcerea la un an după ce a fost bătută cu bestialitate de doi bărbaţi

”După luni lungi de suferință, am decis să ies din tăcere. Nu voi uita niciodată acea noapte de 4 noiembrie 2021. Acea noapte întunecată care mi-a schimbat viața personală și profesională, viața mea de femeie și de fotbalistă. Acea noapte tristă în care am crezut că mor când doi bărbați m-au forțat să ies din mașină și pur și simplu au dat în mine cu bare de fier, țintindu-mi partea inferioară a corpului.

Scopul lor a fost simplu: să mă elimine prin violență extremă, rupându-mi picioarele și încheindu-mi cariera. A fost o experiență traumatizantă. Cu siguranță sunt nevinovată, cu excepția faptului că am preferat să tac. După agresiune, am fost insultată pe nedrept pe teren, hărțuită pe rețelele de socializare și amenințată cu moartea. Totuși, am încercat să-mi păstrez pasiunea și să rămân profesionistă.

Reclamă

Această perioadă este cu siguranță una dintre cele mai dificile din viața mea ca femeie și ca sportivă de primă clasă. Cu atât mai mult cu cât aventura echipei franceze, atât de importantă pentru mine, se scrie acum fără mine. Astăzi am încredere în dreptate pentru ca adevărul să iasă la iveală și onoarea mea să fie spălată.

Abia aștept ca numele meu să fie asociat din nou doar cu paginile de sport și nu cu problemele instanței. Nu aș fi putut supraviețui niciodată acestei perioade dureroase fără sprijinul neclintit al familiei mele”, a scris Hamraoui pe Instagram.

Aminata Diallo, plasată în arest preventiv

Reţinută vineri dimineaţă, Aminata Diallo mai fusese deja plasată în arestul poliţiei în acest caz în noiembrie 2021, înainte de a fi eliberată fără a se formula acuzaţii împotriva ei.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de AFP, Aminata Diallo nu a spus mare lucru în faţa anchetatorilor. „Nu şi-a recunoscut participarea la agresiune, înainte de a-şi invoca rapid dreptul la tăcere”, a precizat sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ligue 1 • 15 iun., 14:55
Kheira Hamraoui: ”Când m-au lovit cu levierul, mi-a zis că acolo voi rămâne!”
Abidal
Fotbal • 23 dec., 19:47
Eric Abidal a ajuns la audieri după ce amanta lui a fost bătută în plină stradă
Kheira Hamraoui, marturie teribila
Diverse • 17 nov., 15:52
„Au dat la picioare, voiau să-mi termine cariera”. Mărturie teribilă a unei mari vedete. A trecut prin clipe groaznice
Fotbal extern • 11 nov., 15:29
În pat cu dușmanul: povestea ”prietenelor – inamice” de la PSG
Fotbal extern • 10 nov., 15:58
Cutremur la PSG! O jucătoare a fost arestată. Acuzaţii grave la adresa acesteia. Ce i-ar fi făcut unei colege de echipă