Închide meniul

Taras Stepanenko era pregătit să își apere cu orice preț soția și cei trei copii de militarii ruși: „Am luat lopeți”. Prin ce a trecut mijlocașul ucrainean

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2022, 22:23

Taras Stepanenko era pregătit să își apere cu orice preț soția și cei trei copii de militarii ruși: „Am luat lopeți. Prin ce a trecut mijlocașul ucrainean

Taras Stepanenko a ajuns în România cu soția lui și cei trei copii

Instagram Taras Stepanenko

  • Taras Stepanenko, mărturisiri despre calvarul din Ucraina
  • Prin ce a trecut mijlocașul dorit de Gigi Becali la FCSB

Taras Stepanenko a dezvăluit prin ce șoc a trecut după declanșarea războiului din Ucraina. Mijlocașul lui Șahtior Donețk, care a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, a reușit să se refugieze în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să își părăsească țara natală, Stepanenko a trăit zile de coșmar. Fără a avea o armă, jucătorul „minerilor” a ajuns chiar să se înarmeze cu lopeți în încercarea de a-și proteja soția și cei trei copii.

Prin ce a trecut Taras Stepanenko în Ucraina

În familia mea sunt mulți militari: bunicul meu era militar, bunica lucra la bucătăria de campanie, toate rudele apropiate erau militari. O generație mai târziu, nu am mai avut nimic de-a face cu armata. Fac o plecăciune pentru toți voluntarii din Ucraina.

Reclamă

Singurul lucru pe care îl regret acum este că, dacă m-aș întoarce, aș fi trecut măcar prin elementele de bază ale armatei. Cred că după aceste evenimente guvernul va introduce legi pentru ca statul să fie pregătit pentru astfel de situații.

Când stăteam la subsol și mă uitam la cei trei copii, am înțeles că, dacă veneau la mine, nici măcar nu aveam o armă. Am luat lopeți ca să-i apăr dacă intra cineva. Acesta era singurul lucru pe care l-aș fi putut face, pentru că n-am ținut niciodată o armă în mână”, a declarat Taras Stepanenko pentru sport.ua, citat de digisport.ro.

Reclamă

Fotbalistul cotat la 6 milioane de euro a fost ajutat de Mircea Lucescu să se cazeze într-un apartament din București. Gigi Becali i-a pus la dispoziție baza de la Berceni și chiar a anunțat că ia în calcul să îl legitimeze la FCSB. Totuși, Stepanenko, coechipierul său Sergiy Kryvtsov și Sergiy Sydorchuk (Dinamo Kiev) au ajuns să se antreneze cu FC Voluntari.

Am aflat că mi s-a găsit deja echipă. Mulțumesc! Nici măcar nu m-au întrebat. PS: Da, este fals”, a scris Taras Stepanenko, pe contul de Instagram.

Gigi Becali, gest uriaş pentru Dinamo Kiev

Gigi Becali a făcut încă un gest uriaş pentru a ajuta Ucraina, după invazia lui armatei lui Vladimir Putin. Patronul de la FCSB le-a pus la dispoziţie celor de la Dinamo Kiev baza din Berceni.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a vorbit cu Mircea Lucescu şi agentul Arcadie Zaporojanu, prin care i-a anunţat pe cei de la Dinamo Kiev că echipa U19 a ucrainenilor se poate pregăti în Berceni pentru duelul din optimile de finală Youth League, cu Sporting Lisabona.

Pentru meciul de pe 6 aprilie, Gigi Becali le pune la dispoziţie campionilor Ucrainei toate condiţiile necesare pentru antrenamente, masă şi, evident, cazare.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 15 apr., 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 15 apr., 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment