Închide meniul

Tatuaj special făcut de un „tricolor”, după parcursul României de la EURO 2024! Ce şi-a imprimat în dreptul inimii

Viviana Moraru Publicat: 9 iulie 2024, 12:21

Reclamă
Tatuaj special făcut de un „tricolor, după parcursul României de la EURO 2024! Ce şi-a imprimat în dreptul inimii

Tatuaj special făcut de un "tricolor", după parcursul României de la EURO 2024

Jucătorii naţionalei României, înaintea meciului cu Olanda, de la EURO 2024/ Profimedia

Un „tricolor” şi-a făcut un tatuaj special, după parcursul României de la EURO 2024. Vasile Mogoş şi-a tatuat „Generaţia de suflet” în dreptul inimii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Mogoş a fost titular în meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024. Fundaşul celor de la CFR Cluj a fost scos din joc de Denzel Dumfries, în minutul 38, fiind înlocuit cu Bogdan Racoviţan.

Tatuaj special făcut de un „tricolor”, după parcursul României de la EURO 2024

La scurt timp după ce România a fost eliminată de la EURO 2024, Vasile Mogoş şi-a tatuat „Generaţia de suflet” în dreptul inimii. Acesta şi-a fotografiat tatuajul şi l-a făcut public pe contul său de Instagram.

„Atât”, este mesajul care a însoţit postarea lui Vasile Mogoş. Fundaşul a strâns imediat mii de like-uri la fotografia sa.

Tatuajul lui Vasile Mogoş
Tatuajul lui Vasile Mogoş/ Instagram

Edi Iordănescu a fost cel care şi-a numit „tricolorii” ca fiind „Generaţia de suflet”, imediat după victoria istorică obţinută cu Ucraina, în prima etapă a grupelor de la EURO 2024.

Reclamă
Reclamă

„Vă rog ceva: am văzut că începe să fie numită în fel și chip generația aceasta, încetați! Nu o numiți în niciun fel! A fost generația de aur, aceasta nu e din niciun metal! E generația de suflet! Nu a mai existat vreo echipă cu un suflet atât de mare!

Generația aceasta nu are limite! Băieții aceștia au alergat încontinuu, până când nu i-au mai ținut picioarele și a trebuit să îi schimbăm. E meritul lor total, eu le sunt recunoscător și le mulțumesc!”, a declarat Edi Iordănescu, după succesul cu Ucraina de la EURO 2024.

„Ce sfat îi daţi lui Edi, să rămână, să nu rămână?” Reacţia lui Anghel Iordănescu

„Tata Puiu” a spus ce îi reproşează lui Edi Iordănescu după EURO 2024. Anghel Iordănescu a dat un răspuns şi la întrebarea ce îi recomandă fiului său: să rămână sau nu la echipa naţională.

Reclamă

„(n.r.: Ce sfat îi daţi lui Edi, să rămână, să nu rămână?) Vă spun sincer, am vorbit cu Edi şi astăzi, am vorbit cu Edi şi ieri. Din punctul meu de vedere, e o problemă pur personală, puneţi-i întrebarea lui direct. Indiferent de decizia pe care ar lua-o, situaţia se prezintă complet diferit.

S-a încheiat o poveste frumoasă. Există o bază de plecare. Că va fi Edi, că va fi un alt antrenor, este clar că are un punct de plecare. Legat de Edi, ne-a garantat că ne va califica la EURO. A promis, a livrat. A făcut-o şi de pe primul loc din grupă.

Să nu uităm că suntem un popor care se pricepe la fotbal şi avem foarte mulţi selecţioneri, inclusiv eu. Eu nu am făcut declaraţii. Am aşteptat finalul. Finalul este cel pe care îl ştiţi cu toţii. Le mulţumim acestor băieţi că ne-au dat demnitate şi mândrie. Decizia e a lui şi a familiei lui”, a declarat Anghel Iordănescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49 5 oct.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29 5 oct.

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23 5 oct.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15 5 oct.

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și