Închide meniul
Foto

Toni Iuruc este istorie pentru Simona Halep. Primul lucru pe care l-a făcut „Simo” după ce a semnat, la notar, actele de divorţ

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2022, 19:24

Reclamă
Toni Iuruc este istorie pentru Simona Halep. Primul lucru pe care l-a făcut „Simo” după ce a semnat, la notar, actele de divorţ

'Toni Iuruc este istorie pentru Simona Halep. Primul lucru pe care l-a făcut "Simo" după divorţ

Simona Halep nu mai este căsătorită cu Toni Iuruc / Instagram Simona Halep

Toni Iuruc este istorie pentru Simona Halep. Fostul lider WTA, care va împlini 31 de ani pe 27 septembrie, a pus capăt căsniciei la numai un an după cununia civilă. „Simo” a divorţat la un cabinet notarial şi a avut o primă reacţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său„, a transmis jucătoarea de tenis pe reţelele sociale. Ea s-a ferit să ofere declaraţii, în faţa jurnaliştilor, după ce a semnat actele de divorţ.

Toni Iuruc este istorie pentru Simona Halep

S-a aflat şi care este primul lucru pe care l-a făcut „Simo” după ce s-a despărţit de Toni Iuruc. Sportiva a decis să şteargă pozele pe care le avea, pe contul ei de Instagram, cu cel care i-a fost soţ. 1.7 milioane de urmăritori are Halep.

Simona a renunţat la toate imaginile pe care le făcuse la cununia civilă de anul trecut. O singură fotografie, în care apare alături de Iuruc, i-a „scăpat”.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Halep şi Iuruc se pregăteau de nuntă. Aceasta urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi trebuit să aibă peste 300 de invitaţi. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi. Toni Iuruc a divorţat pentru a treia oară.

Toni Iuruc, reacţie uluitoare după ce a divorţat

Toni Iuruc a avut o reacţie uluitoare după ce a divorţat oficial de Simona Halep. Omul de afaceri a semnat actele la notar, iar în momentul în care a ieşit din clădire a fost pus pe glume.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul soţ al Simonei nu şi-a dorit să facă foarte multe comentarii pe seama despărţirii, dar a avut o remarcă total surprinzătoare.

Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open„, a spus Toni Iuruc, potrivit wowbiz.ro.

Gluma de necrezut vine la scurt timp după ce „Simo” a fost eliminată din ultimul turneu de Grand Slam al anului. Campioana noastră a părăsit prematur US Open, fiind eliminată de o jucătoare venită din calificări, Daria Snigur. Românca a pierdut în trei seturi, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Ce spunea Halep de Toni Iuruc

Simona Halep a dezvăluit mai multe detalii din viața personală, în primăvara acestui an. Simona Halep a povestit cum se înțelege cu Toni Iuruc, omul de afaceri cu care s-a căsătorit civil în septembrie 2021.

Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente.

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.

Reclamă

Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin, pentru că am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț”, a povestit Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și