Închide meniul

Totul despre nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi, nunta anului la Palatul Ştirbey. Cine sunt naşii şi câţi invitaţi sunt aşteptaţi

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2024, 9:58 / Actualizat: 13 iulie 2024, 13:40

Reclamă
Totul despre nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi, nunta anului la Palatul Ştirbey. Cine sunt naşii şi câţi invitaţi sunt aşteptaţi

Totul despre nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi, nunta anului la Domeniul Ştirbey

Ianis şi Elena Hagi - Antena Sport

Nunta anului la Palatul Ştirbey este cea a lui Ianis Hagi şi a Elenei Hagi, iar mai jos poţi afla totul despre evenimentul la care Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cununia religioasă ce va avea loc duminică, la Biserica Sf Visarion din Bucureşti (ora 15:00), evenimentul pe care Ianis şi Elena nu-l vor uita niciodată va continua la Domeniul Ştirbey Vodă.

Totul despre nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi

„Elena mi-a spus să găsim ceva frumos. La noi nunțile se fac într-un număr cât mai mare și oamenii de la Palatul Știrbey au putut să ne pună pe tavă tot ce ne-am dorit”, a spus Ianis, în exclusivitate pentru Observator.

Conform a1.ro, Ianis şi Elena i-au ales ca naşi pe Naciadis Costel si Andreea, un cuplu de afacerişti din Constanţa, Costel fiind fiul lui Tănase Naciadis, naşul lui Gică Hagi.

La petrecerea ce va începe duminică, la ora 19:00, sunt aşteptaţi peste 750 de invitaţi, printre care nume mari ale sportului românesc, Ilie Năstase, Cristi Chivu, Ilie Dumitrescu sau Radu Drăguşin. Cortul de pe pajiştea de pe Domeniul Ştirbey Vodă va avea aproximativ 1.200 m2.

Reclamă
Reclamă 4

Partea gastronomică a evenimentului va fi asigurată de trei chefi de la Antena 1, Orlando Zaharia, Ştefan Popescu şi Alexandru Sautner. Artiştii care vor cânta sunt Peejay Vincent, Pindu & Cornelia Rednic, Smiley, dar şi o formaţie surpriză din Grecia.

Nunta Anului la Palatul Ştirbey

Cu o istorie de peste 160 ani, o suprafață de 24 hectare, arbori seculari, un superb lac interior şi monumente istorice, Domeniul Ştirbey Vodă este locul care va găzdui cea mai așteptată nuntă a anului. Fondat de familia Ştirbey, domeniul poartă o încărcătură istorică bogată care se întinde până în secolul al XVIII-lea şi a devenit, de-a lungul timpului, un simbol al eleganţei aristocratice.

Dincolo de însemnătatea arhitecturală a uneia dintre cele mai bine păstrate reședinte princiare, Domeniul Stirbey Vodă a avut un rol important în istoria țarii noastre prin vizitele familiei regale ale României, ale unor mari personalități politice și artistice și prin evenimentele desfășurate aici.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și