Închide meniul

Tragedie în fotbalul englez! Un fotbalist a murit la doar 23 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2023, 10:02

Reclamă
Tragedie în fotbalul englez! Un fotbalist a murit la doar 23 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul

Tragedie în fotbalul englez, după ce un fotbalist a murit la doar 23 de ani

Ben Cull şi logodnica lui/ Colaj The Sun

Tragedie în fotbalul englez, după ce un fotbalist a murit la doar 23 de ani. Fostul junior al celor de la Southampton, Ben Cull, a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Cull a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer la oase încă de la vârsta de 17 ani.

Tragedie în fotbalul englez, după ce un fotbalist a murit la doar 23 de ani

Ben Cull era internat în spital, după ce starea sa se agravase în ultimele luni, notează The Sun. Fostulul fotbalist i-a fost alături până în ultimul moment logodnica sa.

Ben Cull o ceruse în căsătorie pe Daisy Morrison săptămânile trecute, chiar în spital.

Ben Cull a fost jucător crescut la Academia celor de la Southampton. Acesta era un jucător extrem de promiţător, şi a purtat banderola de căpitan în câteva meciuri ale naţionalei de tineret a Angliei.

Reclamă

După moarta sa, logodnica lui a postat un mesaj emoţionant pe reţelele se socializare.

„Cel mai greu rămas bun. Mi-am pierdut întreaga viaţă, logodnicul meu, sufletul meu pereche, persoana mea, lumea mea întreagă. Mereu m-am rugat ca această zi să nu vină niciodată.

Nu am simţit această durere niciodată. Mama şi tatăl meu nu ar fi putut alege un suflet pereche mai bun pentru mine, te-au adorat, te-au considerat fiul lor şi asta doare atât de mult acum.

Reclamă 4 / 0/3

Ai luptat până la capăt, dragu meu. Ştiu că ai făcut absolut tot pentru a rămâne, în ciuda faptului că ai suferit enorm. Voi fi recunoscătoare pe veci pentru asta, nu ai renunţat niciodată, dar Dumnezeu are planurile lui.

Singura persoană cu care vreau să vorbesc acum eşti doar tu şi nu pot face asta.

Inima mea nu se va vindeca niciodată de acest gol pe care l-ai lăsat în urmă. Să te las să pleci va fi întotdeauna cel mai greu lucru.

Ne vom revedea acolo sus într-o zi şi ne vom continua povestea, ca şi cum nu s-ar fi sfâşit niciodată”, a transmis Daisy Morrison, pe pagina ei de socializare.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și