Închide meniul
VIDEO

Scene uluitoare la Cupa Africii! Arbitrul a fluierat finalul meciului de două ori, înainte de minutul 90. Jucătorii și staff-urile au sărit la bătaie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 ianuarie 2022, 18:00

Scene uluitoare la Cupa Africii! Arbitrul a fluierat finalul meciului de două ori, înainte de minutul 90. Jucătorii și staff-urile au sărit la bătaie

Arbitrul a fluierat finalul meciului de două ori, înainte de minutul 90, la Cupa Africii

Profimedia

Repriza a doua a meciului dintre Tunsia și Mali a fost nebună. Arbitrul zambian Janny Sikazwe a fluierat finalul meciului când ceasul de pe tabelă arăta minutul 89. Asta deși, cu cinci minute mai devreme, același arbitru deja a încercat să încheie partida în minutul 85!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scene uluitoare la Cupa Africii! Arbitrul a fluierat finalul meciului de două ori

Toate astea s-au petrecut în condițiile în care repriza secundă a fost întreruptă pentru mai multe verificări VAR, cât și pentru o pauză de hidratare. În momentul când centralul a încheiat meciul de tot în minutul 89, jucătorii și staff-ul echipei Tunisiei și-au ieșit din minți.

S-a iscat un scandal monstru, iar cele două tabere aproape că s-au luat la bătaie. Tunisienii au protestat vehement și au cerut să se mai joace cel puțin trei minute din partidă.

Mali a câștigat meciul cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ibrahima Kone, din penalty, în minutul 48. În minutul 77, Khazri a ratat un penalty pentru Tunisia. În minutul 87, El Bilal Toure, de la Mali, a fost eliminat.

Reclamă

Potrivit The Athletic, la 20 de minute după fluierul final, conferinţa de presă a selecţionerului din Mali, Mohamed Magassouba, a fost întreruptă de oficiali ai Confederaţiei Africane de Fotbal, aceştia spunând că se vor juca ultimele minute.

Jocul părea gata să se reia la 40 de minute după fluierul final. Însă jucătorii tunisieni nu au mai revenit în echipament de la vestiare, spre deosebire de cei din Mali. Arbitrul de rezervă, Helder Martins de Carvalho, care l-a înlocuit pe Sikazwe, a fluierat din nou finalul, încheind jocul a treia oară.

După 1-0 cu Tunisia, Mali a devenit lider în grupa F din Cupa Africii. Tunisia este pe ultima poziție. Din aceeași grupă mai fac parte și Gambia și Mauritania. Sikawze a arbitrat finala din 2017 CAN, dintre Camerun şi Egipt, finala din 2016 a Cupei Mondiale a Cluburilor şi două meciuri de la Cupa Mondială din 2018.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și