Închide meniul
VIDEO

Ucraineanul Oleksandr Usyk a fost arestat! Campionul mondial din box a fost încătuşat pe aeroportul din Cracovia

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2024, 23:33

Reclamă
Ucraineanul Oleksandr Usyk a fost arestat! Campionul mondial din box a fost încătuşat pe aeroportul din Cracovia

Ucraineanul Oleksandr Usyk a fost arestat

Oleksandr Usyk, cu cătuşe la mâini / Colaj Twitter

Ucraineanul Oleksandr Usyk a fost arestat în Polonia. Campionul mondial din box a fost încătuşat chiar pe aeroport, iar imaginile au făcut deja înconjurul lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Informaţia a fost oferită în premieră de fostul luptător ucrainean Jan Beleniuk, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice 2020, care este în prezent politician.

Ucraineanul Oleksandr Usyk a fost arestat

Usyk a fost oprit de forţele de ordine şi a părăsit aeroportul din Cracovia cu cătuşe la mâini. Nu se cunoaşte, pentru moment, motivul pentru care a fost reţinut campionul ucrainean.

Vestea i-a luat prin surprindere şi pe jurnaliştii ucraineni. „Ce s-a întâmplat? Usyk a fost arestat în Polonia şi a fost încătuşat!„, este titlul ştirii de pe sport.ua.

Reclamă
Reclamă

Totul este bine, totul este ok! Nimic criminal. Oleksandr va explica totul mai târziu, Noapte bună tuturor!„, a scris soţia lui Usyk, Ekaterina, pe Instagram.

Se aşteaptă informaţii oficiale din Polonia. Rămâne de văzut dacă va mai avea lov revanşa dintre Usyk şi Tyson Fury, programată la finalul acestui an.

Revanșa dintre Oleksandr Usyk și Tyson Fury trebuia să aibă loc în decembrie, la Riad

Revanșa dintre Oleksandr Usyk și Tyson Fury a fost programată în decembrie, la Riad! Pugilistul ucrainean îl va înfrunta din nou pe britanic la 21 decembrie, la Riad, după ce l-a învins pe acesta prin decizia arbitrilor-judecători în luna mai, au anunţat organizatorii meciului.

Reclamă

La 19 mai, Usyk a devenit primul campion incontestabil la categoria grea de la Lennox Lewis, în 1999, la Las Vegas, în urma victoriei împotriva lui Evander Holyfield. Cu toate acestea, la acea vreme existau doar trei centuri, în timp ce Usyk deţine acum patru (WBA, WBO, IBF şi WBC, cea din urmă fiind cea pe care a câştigat-o împotriva lui Fury).

Meciul revanşă dintre campionul incontestabil Oleksandr Usyk şi campionul Tyson Fury este programat pentru 21 decembrie 2024, în timpul festivalului Riyadh Season”, a anunţat Turki Alalshikh, preşedintele Autorităţii Generale de Divertisment pe X, notează news.ro.

Este un mare moment, o zi minunată”, a declarat ucraineanul de 37 de ani după victoria sa, spunând că este „pregătit pentru o revanşă” şi primind felicitări din partea preşedintelui Volodimir Zelenski.

Campion de necontestat al categoriei superioare, Usyk s-a alăturat altor legende ale boxului care au reuşit deja o astfel de performanţă, printre care Mohamed Ali, Joe Louis şi Mike Tyson.

În faţa lui Fury, Usyk a adunat a 22-a victorie din tot atâtea meciuri, în timp ce britanicul a suferit prima sa înfrângere (34 de victorii, o remiză).

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15 18 sept.

Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb! Harry Kane, „poker” de senzaţie în „măcelul” de la Munchen

23:36

Kylian Mbappe, primul gol în Champions League pentru Real Madrid! A ajuns la cifre fabuloase: „E doar începutul!”

23:20

Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii!

22:55

Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb! Arbitrul le-a anulat bavarezilor un gol cu VAR, dar a acordat imediat penalty

22:31

Aston Villa a dat recital în primul meci de Champions League, după 41 de ani! „Coşmarul” României de la EURO a fost omul meciului

21:47

VIDEOHelmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez! Ce urmează la Red Bull, înainte de MP din Singapore

1 VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 „O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor 5 Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer” 6 Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1
Citește și