Închide meniul

Uluitor! Lucas Hernandez poate juca fotbal în timpul zilei, iar noaptea poate fi la închisoare. Cum a ajuns starul lui Bayern în această situație

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 octombrie 2021, 18:35

Uluitor! Lucas Hernandez poate juca fotbal în timpul zilei, iar noaptea poate fi la închisoare. Cum a ajuns starul lui Bayern în această situație

Lucas Hernandez are mari pobleme în justiţie

Profimedia

Lucas Hernandez poate juca în timpul zilei, iar noaptea poate fi la închisoare

Situația incredibilă pentru Lucas Hernandez. Fundașul lui Bayern a fost a fost condamnat la închisoare după un scandal cu soția, iar executarea pedepsei poate fi făcută într-un mod uluitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gazzetta.it, fotbalistul, care are reședința în Germania, poate executa cele 6 luni de închisoare în „semi-libertate”. El poate ajunge în situația în care se poate antrena și poate juca în timpul zilei, dar după apus va fi nevoit să meargă la închisoare. Decizia finală va fi luată pe 28 octombrie, scrie sursa citată.

Lucas Hernandez a fost condamnat la închisoare

Problemele jucătorului datează din februarie 2017, când Hernandez și soția sa, Amelia de la Osa Lorente, au avut o altercație în mijlocul străzii, în Madrid. Ulterior, instanța de la Madrid i-a condamnat pe amândoi la 31 de zile de muncă în folosul comunității și le-a impus un ordin de restricție unul față de celălalt, valabil timp de 6 luni.

Ambii au ignorat această decizie și au plecat împreună în luna de miere. La întoarcerea din vacanță, autoritățile i-au întâmpinat chiar pe aeroport. Lucas a fost arestat și pus la dispoziția Curții de violență împotriva femeilor din Madrid, care ulterior l-a eliberat. Amelia a fost identificată, dar nu a fost reținută, întrucât instanța încă nu o sesizase cu privire la ordinul său de restricție, contrar lui Lucas.

Procuratura a solicitat ulterior un an de închisoare pentru Lucas, înțelegând că și-a încălcat ordinul de restricție. Avocații fotbalistului au cerut înlocuirea sentinței cu serviciul în folosul comunității, dar recursul a fost respins. Lucas Hernandez trebuie să facă acum închisoare nu din cauza altercației cu actuala sa soție, ci pentru că nu a respectat un ordinul de restricție și nici nu a onorat cele 31 de zile de muncă în folosul comunității.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și