Închide meniul

Un boxer a murit la numai 19 ani! Familia „viitorului campion mondial” l-a găsit fără suflare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2023, 18:30

Un boxer a murit la numai 19 ani! Familia „viitorului campion mondial l-a găsit fără suflare

Jude Moore a decedat la vârsta de 19 ani

Jude Moore a decedat la vârsta de 19 ani / Facebook England Boxing

Jude Moore, un boxer din Anglia, a murit la numai 19 ani. Familia „viitorului campion mondial” l-a găsit fără suflare, în cursul zilei de vineri. Vestea tragică a cutremurat lumea sportului din Anglia. Tânărul pugilist din Bristol a decedat subit săptămâna trecută. De două ori campion național în țara sa, Jude era considerat un talent extraordinar, iar mulți îi prevedeau un viitor extrem de strălucit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Moore era considerat în Marea Britanie drept un „viitor campion mondial”. De-a lungul timpului, el și-a reprezentat țara la diverse turnee internaționale.

Un boxer a murit la numai 19 ani. Familia „viitorului campion mondial” l-a găsit fără suflare

Jude a luptat inclusiv în România, la Campionatele Europene de Juniori, din 2017. Jude trebuia să intre din nou în ring în această săptămână, la Milano. Din păcate, talentatul sportiv s-a stins din viață mult prea devreme, la vârsta de numai 19 ani.

Potrivit mirror.co.uk, familia lui Jude l-a găsit vineri, fără suflare. El locuia în Bristol, într-unul dintre cele mai rău famate cartiere din Marea Britanie.

Craig Turne, antrenorul lui Moore, a fost devastat de vestea tragică a morții sportivului.

Reclamă

„Faptul că el și-a făcut apariția din unul dintre cele mai defavorizate zone din Marea Britanie și a realizat toate aceste performanțe reprezintă ceva extraordinar. Downend Boxing Club există pentru oameni ca el.

Antrenorul lui Jude Moore, devastat de moartea boxerului din Anglia

Cred că el a fost cel mai talentat puști pe care l-am văzut venind din Bristol. Era un star absolut, de neînlocuit. Odată ce îl cunoști, nu îl mai poți uita. Era unul dintre acei tineri care rămân mereu tineri. Pur și simplu refuza să îmbătrânească.

Jude trăia pentru box. Îl trăia și îl respira. N-am văzut pe nimeni cu o minte atât de analitică ca a lui. Știa statistici despre toți campionii de la toate categoriile.

Reclamă 4 / 0/3

Se descurca extraordinar în tot ce făcea. Suntem devastați! Nu a strălucit mult timp, dar cât timp a strălucit, a făcut-o foarte puternic”, a fost mesajul transmis de antrenorul său, potrivit presei din Anglia.

Pentru moment, „părinții săi, Mark și Carla, și frații săi, Ethan și Beau, nu au oferit răspunsuri în legătură cu tragicul eveniment petrecut”, au mai notat jurnaliștii englezi, după tragicul deces care a zguduit lumea boxului britanic.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și