Închide meniul

Un fost atacant de la Arsenal Londra a murit la vârsta de 54 de ani: „Suntem devastaţi!”

Publicat: 15 iunie 2024, 14:33

Reclamă
Un fost atacant de la Arsenal Londra a murit la vârsta de 54 de ani: „Suntem devastaţi!

Un fost atacant de la Arsenal Londra a murit la vârsta de 54 de ani:

Profimedia

Un fost atacant de la Arsenal Londra a murit la vârsta de 54 de ani. Fostul atacant al echipelor Arsenal şi Everton, Kevin Campbell, a decedat la vârsta de 54 de ani, după o scurtă boală, a anunţat clubul londonez

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campbell a marcat 148 de goluri în 542 de meciuri la opt cluburi de-a lungul carierei sale.

Un fost atacant de la Arsenal Londra a murit la vârsta de 54 de ani

Everton a declarat la începutul acestei luni că acesta s-a îmbolnăvit în luna mai şi a fost „foarte grav” în spital.

„Suntem devastaţi să aflăm că fostul nostru atacant Kevin Campbell a murit după o scurtă boală„, a anunţat Arsenal. „Kevin era adorat de toată lumea de la club. Cu toţii ne gândim la prietenii şi familia sa în aceste momente dificile. Odihneşte-te în pace, Kevin„, a precizat clubul.

Gruprea Everton a anunţat: „Toată lumea de la Everton este profund întristată de moartea fostului nostru atacant Kevin Campbell la vârsta de doar 54 de ani. „Nu doar un adevărat erou al lui Goodison Park, ci şi o persoană incredibilă – aşa cum ştie oricine care l-a întâlnit vreodată. Odihneşte-te în pace, Super Kev„, a precizat clubul.

Reclamă
Reclamă 4

Portarul Muntenegrului a murit la doar 26 de ani

Portarul naţionalei Muntenegrului a murit la doar 26 de ani. Matija Sarkic a fost găsit mort în apartamentul său în noaptea de vineri spre sâmbătă. Matija Sarkic era legitimat la Milwall, echipă din Liga a doua din Anglia. Conform presei din Muntenegru, Sarkic s-a simţit rău în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Matija Sarkic a fost găsit mort spre dimineaţă în apartamentul său. Federaţia de Fotbal din Muntenegru (FSCG) a declarat că Sarkic a murit subit sâmbătă dimineaţă, presa locală relatând că acesta s-a prăbuşit în apartamentul său din Budva.

FSCG l-a descris pe Sarkic ca fiind un „membru iubit” al echipei şi un „om mereu zâmbitor”. „Moartea sa prematură a provocat o mare durere familiei Sarkic„, a adăugat aceasta.

Reclamă

Gruparea Millwall a declarat că este „complet devastată”. „Toată lumea de la club trimite dragostea şi condoleanţele lor familiei şi prietenilor lui Matija în aceste momente extrem de triste”, au spus ei.

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:25

LIVE VIDEODavid Popovici luptă pentru semifinalele probei de 100 metri liber ACUM, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și