Închide meniul

Un fotbalist din Bundesliga, arestat după ce a violat o tânără, într-o vilă din Ibiza

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 iunie 2022, 14:00

Un fotbalist din Bundesliga, arestat după ce a violat o tânără, într-o vilă din Ibiza

Jucătorul acuzat de viol joacă în Bundesliga

Ibiza / Profimedia

Un fotbalist din Bundesliga a fost arestat după ce a violat o tânără într-o vilă din Ibiza, conform The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul e de naționalitate germană și în vârstă de 25 de ani. Acesta a fost reţinut împreună cu un alt cetăţean german de aceeaşi vârstă

Un fotbalist din Bundesliga, arestat după ce a violat o tânără, într-o vilă din Ibiza

Presupusul viol investigat de poliția spaniolă ar fi avut loc la primele ore ale dimineții de miercuri. Iar cei doi au fost reţinuţi în cursul aceleiaşi zile. La rândul său, victima a ajuns la spital, unde a fost internată pentru îngrijiri.

Fotbalistul arestat tocmai și-a prelungit contractul existent cu clubul său, unul dintre cele mai de succes din Germania, care a cucerit titlul în Bundesliga de mai multe ori.

Audierea va avea loc cu ușile închise, iar magistraţii vor decide dacă fotbalistul și complicele său vor fi eliberați pe cauțiune în așteptarea unei anchete penale sau vor fi arestați preventiv.

Reclamă

Un purtător de cuvânt al Gărzii Civile a confirmat: „Doi cetățeni germani au fost arestați, după ce o femeie a spus poliției că a fost agresată sexual în Ibiza. O anchetă este în derulare”.

Mason Greenwood şi-a desfigurat iubita

Cazurile fotbaliștilor acuzați de viol s-au înmulțit. Starul lui Manchester United, Mason Greenwood, are probleme uriaşe după ce iubita sa l-a acuzat că a desfigurat-o. Acesta a fost arestat, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu iubita sa desfigurată.

Mason Greenwood a fost suspendat şi de Manchester United după ce a fost acuzat că și-a bătut iubita. Clubul englez a anunțat că jucătorul nu va reveni la antrenamente sau meciuri “până la noi ordine”. Clubul a precizat că nu este de acord cu niciun tip de violenţă, însă a adăugat că nu poate comenta cazul până la stabilirea exactă a faptelor.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit bbc.com, duminică au apărut imagini pe contul de Instagram al femeii, însă ulterior acestea au fost şterse. În fotografii tânăra putea fi văzută însângerată şi cu vânătăi pe corp.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani are contract pe patru ani cu Manchester United, valabil din februarie 2021.

Robinho a participat la viol în grup

Brazilianul Robinho a participat la violarea în grup a unei albaneze atunci în vârstă de 23 de ani, într-o discotecă din Milano, în 2013.

Robinho şi prietenii săi „au îmbătat-o și au umilit-o cu brutalitate, manifestând un dispreț deosebit” până când a devenit inconştientă şi incapabilă să opună rezistenţă. Apoi au întreţinut cu ea „raporturi sexuale multiple şi consecutive”, potrivit Corriere della Serra.

În primă instanţă, jucătorul brazilian şi prietenul lui Ricardo Falco au fost condamnaţi la 23 noiembrie 2017.

În decembrie 2020, condamnarea la nouă ani de închisoare a fost menţinută în apel de o instanţă din Milano.

În vârstă de 37 de ani, Robinho a evoluat de-a lungul carierei la cluburi uriașe, precum Real Madrid, Manchester City și AC Milan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și