Închide meniul

Un grup de fani ai lui Dynamo Dresda a făcut prăpăd în două trenuri! Imagini șocante cu vagoanele complet distruse

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2022, 17:55

Un grup de fani ai lui Dynamo Dresda a făcut prăpăd în două trenuri! Imagini șocante cu vagoanele complet distruse

Un grup de ultrași ai echipei Dynamo Dresda au vandalizat două trenuri

Imagini din trenurile distruse de fani / Bild

Un grup de ultrași ai echipei germane Dynamo Dresda au vandalizat două trenuri și au lăsat prăpăd în urma lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a lăsat cu scandal după meciul din divizia a treia din Germania dintre echipele Dynamo Dresda și SpVgg Bayreuth. Suporterii echipei din Dresda au vandalizat două trenuri ale companiei germane de stat Deutsche Bahn, conform BILD. 

Un grup de ultrași ai echipei Dynamo Dresda au vandalizat două trenuri

Geamurile garniturilor au fost sparte, iar măsuțele scaunelor au fost smulse de la locul lor. Atacatorii au lăsat diverse desene pe mobilierul din vagoane.

Un jurnalist aflat în mijlocul huliganilor din tren a fost săltat și bătut. Ultrașii i-au furat două aparate foto.

Fanii nervoși au făcut prăpăd și la stadionul echipei adverse. Au demolat un chioșc de băuturi de la stadion, au distrus pisoarele din toalete și au accidentat 14 ofițeri de poliție. În total, daunele se ridică la peste 20.000 de euro. Alți 10.000 de euro au fost furați.

Reclamă

Dynamo Dresda: „Suntem împotriva violenței de orice fel!”

Directorul general al clubului Dynamo Dresda, Jurgen Wehlend, s-a îngrozit de comportamentul fanilor:

„Dynamo Dresda se distanțează de violența de orice fel. Este extrem de dezamăgitor că acest lucru aruncă o umbră întunecată asupra meciului nostru, care a îndeplinit toate cerințele pentru un joc de fotbal normal, liniștit, asta și datorită primirii călduroase și eforturilor mari ale gazdelor”.

Un purtător de cuvânt al poliției a descris evenimentele:

Reclamă 4 / 0/3

„Din cauza sosirii cu întârziere a trenurilor care transportau fanii, jocul a început cu o întârziere de aproximativ 15 minute. În timp ce prima repriză a rămas în mare parte pașnică, situația a escaladat după pauză”.

Poliția îi caută pe huligani

Încă nu este cunoscut ce anume a provocat comportamentul violent din partea fanilor lui Dynamo Dresda. Cu toate acestea, există suspiciunea că revolta a fost planificată de mai multă vreme.

Poliția îi caută acum pe infractorii violenți și a început anchete pentru încălcări grave ale păcii.

Ministrul de Interne germamn Armin Schuster a declarat:

„Aceștia nu sunt fani ai fotbalului, ci criminali violenți organizați care aduc în repetate rânduri rușine pentru Dresda, Saxonia și fotbalul săsesc la nivel național. Fiecare graniță este ruptă aici, așa că este timpul să acționăm și mai consecvent. În primul rând, o va face clubul. Dar vom acționa și noi.”

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și