Închide meniul

Un jucător a fost arestat cu peste 100 de kg de cocaină în valize! Caz șocant în fotbal

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2023, 9:25

Un jucător a fost arestat cu peste 100 de kg de cocaină în valize! Caz șocant în fotbal

Un jucător a fost arestat cu peste 100 de kg de cocaină în valize!

Valize de călătorie / Fenix Magazine

Un fotbalist a fost arestat după ce polițiștii i-au descoperit la aeroport peste 100 de kg de cocaină în valize. Cazul a șocat întreaga lume a fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul, originar din Martinica, şi prietena sa au fost arestaţi pe 31 decembrie pe aeroportul Roissy, la nord de Paris, cu peste 100 de kg de cocaină în valize, au anunţat, joi, surse apropiate de acest caz, citate de AFP.

Un fotbalist a fost arestat cu peste 100 de kg de cocaină în valize!

Venind de la Fort-de-France, capitala Martinicăi, arhipelag din Antilele franceze, cei doi au fost controlaţi de vameşi la sosirea lor pe aeroportul parizian, în bagajele lor găsindu-se 50,7 şi respectiv 53 kg de cocaină, au adăugat sursele judiciare.

Mijlocaş la echipa Aiglon du Lamentin (centrul Martinicăi) în eşalonul Regional 1, Jean-Manuel Nedra (29 ani) este bine cunoscut în lumea fotbalului insular.

Fără să cunoaştem gradul de implicare, am aflat că unul din jucătorii noştri a fost arestat pe aeroportul Roissy pentru deţinere de droguri”, a indicat Aiglon du Lamentin într-un mesaj adresat presei locale.

Reclamă

Clubul jucătorului a condamnat consumul de droguri

Să fim mai mult ca niciodată puternici şi uniţi pentru a continua munca noastră de educaţie în sport, pentru a lupta împotriva acestui flagel, pentru a proteja şi alerta tinerii noştri în privinţa riscurilor şi consecinţelor„, a adăugat clubul.

Cuplul a fost prezentat miercuri unui judecător de instrucţie responsabil cu ancheta, a precizat parchetul. Tânărul, component al echipei naţionale a Martinicăi, a fost plasat în detenţie provizorie, iar prietena sa a fost pusă în libertate sub control judiciar.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și