Închide meniul
Video

Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2024, 20:52 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 18:12

Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia

Colaj AntenaSport

Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia. Un român e campion în Spania la Kempo şi îi cere naţionalei lui Edi Iordănescu să-i bată pe columbieni, ca să facă masă mare după, la restaurant. Prietenul Gică Craioveanu a testat jambonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo Dan e puştiul care se bate în Spania pentru România. Columbia – România e marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia

Acum două zile am luat centura de campion naţional din Spania pentru Kempo România. Şi am luat şi campionat mondial în Portugalia şi Italia„, a spus Leonardo Dan în exclusivitate pentru AntenaSport.

Leonardo şi tatăl lui antrenor sunt prieteni buni cu Gică Craioveanu. „L-am cunoscut pe Gică de când era la Getafe, când era cu Cosmin Contra. Am ajuns acum 25 de ani, am venit la lucru, ca orice român„, a spus şi Marcel Dan. „E o prietenie sinceră şi sunt mândru de oamenii aceştia„, a spus şi Craioveanu.

Tatăl Marcel a lucrat pentru Simeone. Îndrăgostit de Atletico, Marcel are sute de tricouri în colecţie. „Sunt fan Atletico Madrid. Sunt abonat de acum 20 de ani la Atletico Madrid”, a mai spus tatăl lui Leonardo.

Reclamă

Românii fani Atletico i-ar pune o vorbă bună lui Horaţiu Moldovan, la Simeone. „Să sperăm că încet încet o să urce. Mai.. o rezervă, aşa, dar să joace„, a mai spus Gică Craioveanu.
Dacă bat Columbia, românii sunt chemaţi la restaurant, să încerce jambonul. Şi patronul e român.

Îi aşteptăm pe toţi. Unii dintre ei vin„, a spus Tino, patronul restaurantului. „Sunt foarte, foarte mulţi români. O sa fie cel puţin vreo 300 pe care îi cunosc eu„, a mai spus Marcel Dan.

„Am fost la hotel, îmi place atmosfera din jurul echipei. Am vorbit cu Edi, mi s-a părut un tip senzaţional”, a mai spus Gică Craioveanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și