Închide meniul
Foto

Un român, inclus în topul celor mai puternici copii din lume! Cine este și ce transformare a suferit încă de când avea doi ani

Reclamă

Publicat: 4 aprilie 2023, 19:22

Un român, inclus în topul celor mai puternici copii din lume! Cine este și ce transformare a suferit încă de când avea doi ani

Un român, inclus în topul celor mai puternici copii din lume. Ce loc ocupă Giuliano Stroe

Giuliano Stroe, printre cei mai puternici copii / Colaj Profimediaimages

Un român a fost inclus în topul celor mai puternici copii din lume, din toate timpurile. Giuliano Stroe este cel care a devenit cunoscut încă de când avea doi ani și a suferit de atunci o transformare spectaculoasă. Numele său a devenit cunoscut la nivel internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poreclit „Micul Hercule”, Giuliano a șocat România cu înfățișarea sa și și-a făcut loc în Cartea Recordurilor încă de când avea patru ani. Făcea încă de atunci antrenamente dure alături de tatăl său și arăta incredibil.

Un român, inclus în topul celor mai puternici copii din lume. Ce loc ocupă Giuliano Stroe

Giuliano Stroe a împlinit între timp 18 ani, dar continuă să aibă o notorietate uriașă. Are peste 3 milioane de urmăritori pe contul său de Facebook și continuă să facă sport. Practică boxul și se luptă în mai multe competiții naționale, alături de fratele său.

În acest an, Giuliano a fost înclus într-un TOP 10 al celor mai puternici copii din lume, alcătuit de pickytop.com. Românul s-a clasat pe poziția a 6-a și a avut rivali pe măsură (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Cum arată topul:

Reclamă

1. Richard Sandrak – un american cu origini ucrainene, specialist în arte marțiale și actor. Avea o masă musculară impresionantă încă de la opt ani și un abdomen ieșit din comun. S-a antrenat în fiecare zi și nu avea voie să iasă să se joace cu prietenii. Părinții nu i-au dat voie să mănânce dulciuri sau mâncare nesănătoasă, chiar dacă în familie se obișnuia să se consume pizza.

2. Andrey Kostash – puștiul din Ucraina a început antrenamentele când avea cinci ani. Făcea deja 3.000 de flotări, la vârsta de 6 ani, fără oprire. Recordul său este de aproape 6.000 de flotări.

3. CJ Senter – este cunoscut și sub numele de „Copilul antrenament”. Este fenomen încă de când avea 10 ani, vârstă la care și-a pus bazele propriei companii de fitness. A creat mai multe antrenamente unice de fitness destinate copiilor.

Reclamă 4 / 0/3

4. Liam Hoekstra – tânărul din Michigan a atras atenția asupra sa încă de când avea 5 luni. Din cauza diverselor sale afecțiuni, a fost dat spre adopție de mama sa biologică. Părinții adoptivi l-au dat la gimnastică. Liam avea o masă musculară ieșită din comun la 3 ani.

5. Giuliano Stroe – românul arăta ca un culturist încă de la 2 ani. Desemnat „cel mai puternic copil din lume”, Giuliano are în palmares mai multe recorduri. Unul dintre acestea l-a stabilit în 2010, când a doborât recordul de flotări făcute la 90 de grade.

6. Varya Akulova – ucraineanca face parte dintr-o familie de artiști de circ. La 3 ani a șocat pe toată lumea când făcea exerciții cu o bară cu greutăți care cântărea mai mult decât ea. Lucrează alături de părinții ei încă de când avea 10 ani. Când avea 40 de kilograme ridica deja greutăți de 350 de kilograme, potrivit sursei citate anterior.

7. Yang Jinlong – la vârsta de 7 ani avea deja 50 de kilograme, de trei ori mai mult decât un copil obișnuit. A devenit celebru după ce a început să îl tragă mașini și să își care tatăl în spate.

8. Naomi Kutin – este cunoscută drept „cea mai puternică fată”. De la 8 ani ridică greutăţi şi a stabilit mai multe recorduri. La 16 ani ridica deja deasupra capului 60 de kilograme!

9. Jake Schellenschlager – este un bodybuilder care a atras toate privirile asupra sa. Se antrenează şapte zile pe săptămână încă de la 12 ani. Are un fizic de culturist, chiar dacă a asigurat de fiecare dată că nu a apelat la steroizi.

10. Maryana Naumova – rusoaica a doborât zeci de recorduri la ridicarea greutăţilor. De la 10 ani practică acest sport şi a atras mai multe sponsorizări. Este prima adolescentă care a participat în concursul Arnold Schwarzenegger Classic.

Reclamă

Cum a ajuns să arate „Micul Hercule”. Giuliano Stroe a împlinit 18 ani

Născut în satul Icoana din judeţul Olt, Giuliano a atras repede toată atenţia asupra sa. Era pregătit de tatăl său şi făcea zilnic antrenamente extrem de dure pentru vârsta pe care o avea.

Supranumit „Micul Hercule” a devenit major şi şi-a sărbătorit ziua de naştere. Imaginile postate de el pe reţelele sociale sunt totuşi surprinzătoare. A devenit de nerecunoscut!

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca Giuliano să fie un „pachet” de muşchi, lucrurile nu stau deloc aşa. Stroe a renunţat la gimnastică şi la acrobaţiile care l-au făcut celebru. Potrivit viva.ro, a redus şi intensitatea antrenamentelor din cauza unor probleme de sănătate.

Din păcate, în 2017 a ajuns la un spital din Spania şi a aflat că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase„. Atunci, tatăl său a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părinteşti pentru că şi-ar fi exploatat copilul pentru bani.

Totuşi, „Micul Hercule” are acum o altă pasiune. Practică boxul, alături de fratele său. De altfel, tatăl lui Giuliano Stroe a înfiinţat propriul cub. Puştiul care a împlinit 18 ani urcă în ring la „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club”.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și