Închide meniul

„Un spectacol odios! M-a scârbit!” Cristi Balaj a răbufnit, după ce Dănuţ Lupu a fost ridicat de poliţişti de la aeroport

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2023, 9:55

„Un spectacol odios! M-a scârbit! Cristi Balaj a răbufnit, după ce Dănuţ Lupu a fost ridicat de poliţişti de la aeroport

Cât va sta în închisoare Dănuţ Lupu, după ce a aflat că nu va beneficia de regim deschis!

Dănuţ Lupu, ridicat de poliţişti de pe aeroport/ AntenaSport

Cristi Balaj a răbufnit, după ce Dănuţ Lupu a fost ridicat de poliţişti de la aeroport. Preşedintele de la CFR Cluj s-a declarat „scârbit” de modul în care a fost tratat fostul internaţional, considerând că acesta nu ar fi meritat să fie încătuşat, având în vedere că a venit să se predea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a fost condamnat la şapte luni şi zece zile de închisoare, ca urmare a faptului că a fost prins conducând fără permis. Acesta a ajuns în România duminică, din Dubia, şi a fost „săltat” de poliţişti direct de pe aeroport.

Cristi Balaj a răbufnit după ce Dănuţ Lupu a fost ridicat de poliţişti de la aeroport

Cristi Balaj consideră că Dănuţ Lupu nu ar fi meritat să fie astfel tratat de către poliţişti, având în vedere că a venit să se predea. Preşedintele de la CFR Cluj a declarat că imaginile cu fostul internaţional, înconjurat de poliţie, şi cătuşele puse, l-au scârbit.

De asemenea, Balaj a mai declarat că poliţişti ar fi trebuit să îl încătuşeze pe Lupu direct din avion, pentru a se evita astfel ca fostul internaţional să mai interacţioneze cu presa.

„Am văzut imaginile acelea cu Dănuţ Lupu la aeroport şi consider că exagerăm. Nu e corect ca să facem asemenea diferenţe în România şi să creăm acest spectacol odios, din punctul meu de vedere, și să tratăm diferit lucrurile.

Reclamă

Nu punem cătuşele unora atunci când îi prindem într-un flagrant sau atunci când îi aducem la penitenciar. Dar vii să-i pui cătuşele pe mâini [lui Lupu] ştiind că este un spaţiu cu mulţi oameni, că aşteaptă presa…?! Păi, omul ăla a venit să se predea!

Dezamăgit e puţin spus, m-a scârbit! Să se înţeleagă că aceste lucruri nu mai funcţionează! Omul a venit să se predea.

Puteau să-l ia, dacă tot au vrut să-i pună cătuşele, de pe scara avionului, pentru că ar fi primit acceptul, şi să-l ducă la penitenciar dacă tot a fost aşa mare pericol. Urât”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Gică Hagi după ce Dănuţ Lupu a ajuns la închisoare

Gică Hagi a reacţionat, după ce Dănuţ Lupu a ajuns la închisoare. „Regele” a transmis un mesaj superb, de susţinere, pentru Dănuţ Lupu.

”200%, deci 200% (n.r.: îi pare rău). E un fost coleg de-al meu, cu care am stat împreună. Îmi pare nespus de rău că i s-a întâmplat lucrul ăsta.

Trece printr-o perioadă pe care nimeni nu o dorește. Nimeni! E ultimul lucru la care se gândește fiecare: ‘Aoleu, să nu ajung acolo’.

Îmi pare foarte rău. Sper să treacă peste lucrul ăsta foarte rapid. Să vină, să fie liber, să iasă și să fie cu noi. Nu, niciodată (n.r.: nu a avut ceva cu Dănuţ Lupu). Ce să am? Am fost colegi, am jucat, am fost câteodată rivali. Pur și simplu, din punctul meu de vedere, nu am avut nimic, niciodată. Respect total, o zic fără nicio problemă. Am spus că nu mă supăr pe niciun coleg de-al meu.

Îi doresc să treacă foarte repede și să aibă puterea să treacă peste. Să fie liber și să muncească pentru fotbal, să facă lucruri pentru fotbal”, a spus Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și