Închide meniul

Un star de la Mancheter City riscă doi ani de închisoare! Jucătorul a fost surprins în ipostaze indecente cu o femeie, care nu era soţia lui

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2023, 17:49

Un star de la Mancheter City riscă doi ani de închisoare! Jucătorul a fost surprins în ipostaze indecente cu o femeie, care nu era soţia lui

Un star de la Manchester City riscă doi ani de închisoare

Kyle Walker, în ipostaze indecente cu o femeie, într-un club/ Colah The Sun

Un star de la Manchester City riscă doi ani de închisoare în Anglia. Kyle Walker este anchetat de către poliţie, după ce a fost filmat într-un club, în stare de ebrietate, pipăind o femeie. Respectiva se pare că nu era soţia lui, englezul fiind căsătorit cu Annie Kilner, alături de care are şi trei copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyle Walker este unul dintre jucătorii de bază de la Manchester City, evoluând la trupa lui Pep Guardiola din 2017. Totodată, fundaşul este şi un jucător obişnuit cu prezenţele la naţionala Angliei.

Un star de la Mancheter City riscă doi ani de închisoare

Kyle Walker a fost surprins beat, într-un club din Manchester. Duminică, la doar o zi distanţă după ce a fost titular în victoria echipei sale cu Newcastle, englezul a petrecut cu o gaşcă de prieteni.

În noaptea respectivă, Walker a fost surprins de camerele de filmat din bar, atunci când pipăia, indecent, şi săruta o femeie, care nu era soţia lui. Mai mult decât atât, englezul se pare că şi-a dat chiloţii jos, în public.

Întregul episod a durat 90 de minute, în mod ironic, cât un meci de fotbal, anunţă presa britanică. După acest fapt, internaţionalul englez a continuat să petreacă alături de prieteni, consumând alcool.

Reclamă

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. Dacă acestea vor ajunge la poliţie, în cazul fotbalistului ar putea exista urmări.

Legea britanică prevede că o persoană comite expunere indecentă dacă îşi expune intenţionat organele genitale, cu intenţia ca acestea să fie văzute de cineva.

Totodată, presa britanică anunţă faptul că internaţionalul englez de 32 de ani s-a întors la antrenamenetele celor de a Manchester City. Aceeaşi sursă anunţă faptul că oficialii „cetăţenilor” nu vor lua nicio atitudine în privinţa scandalului iscat de fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

Kyle Walker trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Annie Kilner. Internaţionalul englez şi-a cunoscut partenera încă de la 18 ani, când aceasta avea 16, iar de atunci formează un cuplu. Cei doi au împreună şi trei copii.

Pe lângă aceştia, Walker mai are un băieţel, alături de fosta parteneră, Lauryn Goodman, cu care a format o relaţia în 2020, atunci când a fost pentru uţin timp separat de Annie Kilner.

Ce spun sursele implicate în cazul lui Kyle Walker

O sursă din cadrul anchetei a dezăluit ce se va întâmpla cu Kyle Walker, după imaginile suprinse pe camerele de filmat, în barul din Manchester.

„Pe 8 martie, poliţia a luat la cunoştinţă cazul care circulă pe social media, despre relaţiile indecente. Ancheta este în fază incipientă şi nu au avut loc arestări în acest moment”, spune o sursă din cadrul anchetei, conform sursei citate mai sus.

De asemenea, o persoană din anturajul femeii pe care Walker ar fi atins-o indecent, a oferit şi ea declaraţii, şi a dezvăluit că atitudinea fotbalistului ar putea dăuna pe termen lung victimei.

„Fie că a fost făcută pentru a intimida sau pentru a râde, expunerea indecentă a unei persoane poate provoca efecte pe termen lung, sau chiar traume.

Poate da, de asemenea, persoanei care se expune, un sentiment de putere în această situaţie. Şi dacă nu există repercusiuni, poate să le ofere încredere cu privire la unele situaţii viitoare, în care pot scăpa”, se arată în declaraţiile făcute de Teresa Parker.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și