Închide meniul

PSG, victorie clară cu Nantes! Arsenal, revenire uluitoare cu Bournemouth! Manchester City s-a distrat cu Newcastle! Toate rezultatele, AICI

Antena Sport Publicat: 4 martie 2023, 22:40 / Actualizat: 4 martie 2023, 23:55

Reclamă
PSG, victorie clară cu Nantes! Arsenal, revenire uluitoare cu Bournemouth! Manchester City s-a distrat cu Newcastle! Toate rezultatele, AICI

Strasbourg - PSG, LIVE SCORE, 22:00

Kylian Mbappe și Leo Messi / Profimedia

Ziua de sâmbătă a fost plină de fotbal în campionatele de top din Europa. Manchester City – Newcastle 2-0, Arsenal – Bournemouth 3-2, PSG – Nantes 4-2, Fiorentina – AC Milan 2-1 și Atletico Madrid – Sevilla 6-1 au fost doar câteva dintre duelurile spectaculoase de astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate meciurile „de foc” din Europa au fost transmise în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Manchester City, victorie clară cu Newcastle! Arsenal, revenire fabuloasă cu Bournemouth

Update min 90+2: PSG – Nantes 4-2! Kylian Mbappe înscrie și devine cel mai bun marcator din istoria lui PSG!

Update min 60: PSG – Nantes 3-2! Danilo Pereira o readuce în avantaj pe campioana Franței.

Update min 45: PSG – Nantes e 2-2 la pauză! Messi și Hadjam (autogol) au marcat pentru PSG, dar oaspeții au egalat prin Blas și Ganago.

Reclamă

Update min 1: A început meciul dintre PSG și Nantes!

Final de meci! Bayerna învins-o pe Stuttgart cu 2-1.

Min 88: Stuttgart – Bayern 1-2! Perea a redus din diferența pentru gazde înainte de final.

Reclamă 4 / 0/3

Min 62: Stuttgart – Bayern 0-2! Eric Maxim Choupo-Moting a dublat avantajul bavarezilor.

Min 39: Stuttgart – Bayern Munchen 0-1! De Ligt deschide scorul pentru bavarezi.

Min 1. A început meciul dintre Stuttgart și Bayern Munchen.

Update/ Min. 90+6: Arsenal – Bournemouth 2-0! Gol Arsenal! „Tunarii” au revenit fabulos, şi au marcat golul de 3-2 prin Nelson! Atacantul englez a avut o execuţie fabuloasă, marcând cu un şut din afara careului!

Update: Arsenal – Bournemouth 0-2! Liderul din Premier League este condus cu 2-0 pe teren propriu!

Min 1: Arsenal – Bournemouth 0-1! Philip Billing deschide scorul pentru oaspeți!

Min 1: A început meciul!

Reclamă

Final! Manchester City – Newcastle 2-0! Victorie fără emoţii înregistrată de trupa lui Pep Guardiola!

Min 67: GOOOL Manchester City! Bernardo Silva a majorat avantajul echipei lui Pep Guardiola.

Min 15. GOOOL Manchester City! Phil Foden a deschis scorul, după o acțiune personală superbă. Mijlocașul englez a trecut spectaculos de fundașii lui Newcastle și a finalizat cu un șut din unghi, în plasă.

Update 14:30. A început meciul dintre Manchester City și Newcastle.

Arsenal continuă cursa către titlul din Premier League. „Tunarii” au un avans de 5 puncte față de Manchester City, aflată pe locul secund.

În Ligue 1, PSG se pregătește pentru partida cu Nantes. Lionel Messi&Co s-au distanțat la 8 puncte de marea rivală Olympique Marseille, în fruntea clasamentului.

Meciurile zilei din Europa:

Lionel Messi ar putea fi adversarul lui Cristiano Ronaldo, după ce o echipă din Arabia Saudită l-a ofertat

Lionel Messi ar putea redeveni adversarul lui Cristiano Ronaldo, după ce a primit o ofertă de la o trupă din Arabia Saudită. Sud-americanul a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG, şi deşi au existat numeroase runde de negocieri, până în prezent, acesta nu şi-a prelungit înţelegerea de pe Parc de Princes şi ar putea pleca gratis în vară.

Lionel Messi este ofertat de Al-Ittihad, trupă din prima ligă din Arabia Saudită. În acelaşi campionat evoluează şi rivalul argentinianului, Cristiano Ronaldo, la Al Nassr.

Al Ittihad a pus ochii pe Lionel Messi, iar oficialii formaţiei saudite sunt dispuşi să-l plătească regeşte pe argentinian. Concret, marca.com anunţă faptul că formaţia din Golf i-ar oferi un salariu de aproximativ 100 de milioane de dolari pe an, mai exact, 94 de milioane.

Se pare că oferta ar fi fost trimisă deja către oamenii din anturajul lui Lionel Messi, şi se aşteaptă răspunsul argentinianului.

Dacă mutarea lui Lionel Messi la Al Ittihad s-ar concretiza, ar fi o altă lovitură dată de fotbalul saudit, după transferul lui Cristiano Ronaldo. Planul oficialilor saudiţi este de a promova cât mai mult fotbalul din ţara lor, având ca ţintă organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Totodată, Al Ittihad îşi doreşte să câştige titlul în Arabia Saudită, ultimul succes având loc în 2009. În acest sezon, formaţia pregătită de Nuno Espirito Santo ocupă locul secund, fiind la două puncte distanţă de rivala Al Nassr, care este lider.

Lionel Messi a mai fost pe radarul unei formaţii din Arabia Saudită. Concret, Al Hilal, o altă formaţie cu renume din Arabia Saudită, l-a avut pe listă pe starul argentinian, după cum a confirmat-o chiar antrenorul echipei, Ramon Diaz.

„Arabia Saudită are şansa de a-l cumpăra pe Lionel Messi acum, imginaţi-vă ce putere are această ţară”, a declarat antrenorul argentinian al lui Al Hilal, Ramon Diaz, pentru marca.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și