Închide meniul

Un tânăr orb, dat afară din sala de fitness pentru că ar fi fixat cu privirea o femeie: „De ce te tot uiţi la mine? Opreşte-te!”

Publicat: 23 iunie 2023, 17:34

Reclamă
Un tânăr orb, dat afară din sala de fitness pentru că ar fi fixat cu privirea o femeie: „De ce te tot uiţi la mine? Opreşte-te!

Un tânăr orb, dat afară din sala de fitness pentru că ar fi fixat cu privirea la femeie

Toby Addison a fost în România / Instagram

Un tânăr orb a trecut printr-o experienţă traumatizantă după ce a fost dat afară, din sala de fitness, pentru că ar fi fixat cu privirea la femeie. Toby Addison, în vârstă de 21 de ani, a explicat în cadrul unui podcast situaţia uluitoare cu care s-a confruntat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul care locuieşte în localitatea Chichester din Anglia este extrem de cunoscut pe reţelele sociale. Postează zeci de clipuri pe contul său de TikTok, acolo unde are 259.000 de urmăritori şi peste 12 milioane de aprecieri.

Un tânăr orb, dat afară din sala de fitness pentru că ar fi fixat cu privirea o femeie

Toby a şocat pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit că a fost dat afară, de la antrenamente, din cauză că s-ar fi uitat cu insistenţă la o femeie. El şi-a pierdut în proporţie de 96% vederea şi se ajută de un baston pentru a se deplasa.

Jurnaliştii de la nypost.com au relatat, pe larg, povestea tânărului de 21 de ani. În timp ce era în sala de fitness, Toby ar fi auzit o femeie care l-a întrebat: „Oh, îți place priveliștea?„. El a anunţat că, în acel moment se uita „în faţă şi, din păcate, era o femeie care făcea exerciţii”.

Nu știam că a vorbit cu mine, la început, pentru că nu făceam nimic rău”, a ţinut să afirme Addison. „Ea a spus ceva de genul: ‘De ce te tot uiţi la mine? Opreşte-te, nu fi atât de înfiorător‘”, a mai precizat el.

Reclamă

Tânărul a încercat fără succes să îi explice că este orb şi i-a arătat bastonul cu care se deplasa la antrenamente. Addison nici nu a vrut să audă şi a dezvăluit că femeia i-a spus să „tacă”. S-a dus direct la managerul sălii, care i-a cerut să plece.

Toby Addison a fost şi în România

Este atât de trist că unele femei se simt inconfortabil sau sunt anxioase atunci când sunt în sală, din cauza unui mic procent de oameni care au reacționat inadecvat.

Este, de asemenea, foarte trist că conștientizarea cu privire la oamenii cu dizabilități pur și simplu nu este suficient de bună. Astfel, când le amesteci pe cele două, se ajunge la situații precum ce pe care am descris-o”, a afirmat Toby Addison, potrivit New York Post.

Reclamă 4 / 0/3

Englezul este un împătimit al sportului şi postează des filmuleţe în care joacă fotbal sau practică judo. A fost prezent şi în România. A postat o imagine în faţa Sălii din Buzău.

Am avut un weekend minunat în România, jucând fotbal pentru nevăzători într-o echipă a Angliei U23. Am câştigat ambele meciuri împotriva naţionalei României„, a fost mesajul pe care l-a pustat în luna martie.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
Vezi toate știrile
Citește și