Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a dat lovitura. Tatăl său a dat-o de gol: „O susţin! Pe ea o iubesc cel mai mult”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iulie 2023, 20:19 / Actualizat: 22 iulie 2023, 21:54

Reclamă
Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a dat lovitura. Tatăl său a dat-o de gol: „O susţin! Pe ea o iubesc cel mai mult”

Fiica lui Ilie Dumitrescu e de o frumuseţe răpitoare

Ilie Dumitrescu, alături de fiica ei/ Instagram Ilie Dumitrescu

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a dat lovitura, iar vestea cea mare a dat-o chiar celebrul său tată. Mayra, unica fiica a lui Ilie Dumitrescu, a fost admisă la Facultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu este în culmea fericirii. Unica sa fiică este studentă cu acte în regulă. Ilie Dumitrescu a dezvăluit la ce Facultate a fost admisă fiica sa. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU UNICA FIICĂ A LUI ILIE DUMITRESCU)

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a dat lovitura

„Chiar astăzi am primit mesaj de la ea că a fost admisă. O susțin. Pe ea o iubesc cel mai mult, clar. Este foarte implicată în ceea ce face. Este profesionistă.

Cumva are ceva de la mine în zona asta de profesionalism. Îi place să câștige, să iasă lucrurile așa cum își dorește. A vrut în zona asta„, a spus Ilie Dumitrescu pentru unica.ro.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că fiica sa ar vrea să urmeze şi o carieră în actorie, aşa cum a făcut fratele său mai mare.

Reclamă

Da, dacă fratele ei (n.red.: Toto Dumitrescu) cumva a început să-și pună amprenta în zona asta, vrea și ea, își dorește și ea, clar. Sunt alături de Mayra în orice”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Fiica lui Ilie Dumitrescu e de o frumuseţe răpitoare. Apariţie rară alături de tatăl ei

Fiica lui Ilie Dumitrescu este de o frumuseţe răpitoare! Aceasta a avut o apariţie rară alături de tatăl ei, în ziua în care a absolvit liceul. Fostul internaţional a fost alături de singura sa fiică, într-un moment special pentru ea. Mayra a urmat cursurile Şcolii Cambridge, din Bucureşti.

Mayra Daria este fiica pe care Ilie Dumitrescu o are din căsnicia cu Letiţia, care a durat din 1994 până în 2007. Fostul internaţional mai are trei băieţi, Toto, Sică şi Dani.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu nu a putut rata ziua în care singura lui fiică a absolvit liceul. Fostul internaţional a fost alături de Mayra, când aceasta a sărbătorit terminarea celor 12 clase.

„Mister” a postat două fotografii alături de fiica sa, cât şi un mesaj superb.

„Sfârşitul unui capitol extrem de important. Felicitări şi mult succes în tot ceea ce vrei să faci în viitor, draga mea fiică”, se arată în mesajul postat de Ilie Dumitrescu, pe contul oficial de Instagram.

De asemenea, fostul internaţional şi-a manifestat şi dragostea infinită pentru fiica lui: „Te iubesc cel mai mult!„, a mai transmis Ilie Dumitrescu.

Mayra Daria este de o frumuseţe ieşită din comun, iar în cele două fotografii postate de tatăl său, aceasta este îmbrăcată într-o robă, specifică absolvenţilor de liceu.

De asemenea, fiica lui Ilie Dumitrescu a imortalizat şi ea momentul în care a terminat liceul, şi a postat de asemenea mai multe fotografii pe contul ei de Instagram, unde este alături de mai multe colege de liceu (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

Fiica lui Ilie Dumitrescu vrea să devină actriţă

Mayra Daria are 17 ani și visează la o carieră de actriță. Și fratele ei mai mare, Toto, a urmat calea actoriei. Cei doi au și jucat împreună în câteva producții.

Reclamă

„Mayra are 17 ani, e la Școala Cambridge, muncește foarte mult, are rezultate foarte bune la școală. Este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie.

Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei”, spunea Ilie Dumitrescu despre Mayra, la finalul anului trecut, citat de libertateapentrufemei.ro.

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit de două ori și are trei băieți, Sică, Dani și Toto, și o fată, pe Mayra Daria. Unica fiică a fostului mare fotbalist e rodul iubirii cu fostul fotomodel Letița Badea, care i-a fost soție lui Ilie în perioada 1994-2007.

Primii săi băieți, Sică și Dani, sunt concepuți cu prima soție, Nela, de care Ilie a divorțat în 1993.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și