Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a întors toate privirile pe Arena Naţională. Apariţie fabuloasă alături de tatăl său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 noiembrie 2023, 12:22

Reclamă
Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a întors toate privirile pe Arena Naţională. Apariţie fabuloasă alături de tatăl său

Ilie Dumitrescu are o relaţie strânsă cu unica sa fiică

Colaj Instagram

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a întors toate privirile pe Arena Naţională. Mayra a fost prezentă la partida dintre România şi Elveţia, ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a venit însoţit de fiica sa la meciul câştigat de România cu Elveţia, scor 1-0. Mayra a sărbătorit alături de tatăl său şi de cei peste 50 de mii de fani calificarea României al EURO 2024.

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a întors toate privirile pe Arena Naţională

Superba fiică a lui Ilie Dumitrescu a avut o ţinută extrem de elegantă şi i-a făcut concurenţă tatălui său. Mayra a purtat un superb palton crem care s-a asortat perfect cu restul vestimentaţiei. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FIICA LUI ILIE DUMITRESCU ÎN GALERIA FOTO)

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a dat lovitura. Tatăl său a dat-o de gol

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a dat lovitura, iar vestea cea mare a dat-o chiar celebrul său tată. Mayra, unica fiica a lui Ilie Dumitrescu, a fost admisă la Facultate.

Ilie Dumitrescu este în culmea fericirii. Unica sa fiică este studentă cu acte în regulă. Ilie Dumitrescu a dezvăluit la ce Facultate a fost admisă fiica sa.

Reclamă
Reclamă 4

„Chiar astăzi am primit mesaj de la ea că a fost admisă. O susțin. Pe ea o iubesc cel mai mult, clar. Este foarte implicată în ceea ce face. Este profesionistă.

Cumva are ceva de la mine în zona asta de profesionalism. Îi place să câștige, să iasă lucrurile așa cum își dorește. A vrut în zona asta„, a spus Ilie Dumitrescu pentru unica.ro.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că fiica sa ar vrea să urmeze şi o carieră în actorie, aşa cum a făcut fratele său mai mare.

Reclamă

Da, dacă fratele ei (n.red.: Toto Dumitrescu) cumva a început să-și pună amprenta în zona asta, vrea și ea, își dorește și ea, clar. Sunt alături de Mayra în orice”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Mayra Daria este fiica pe care Ilie Dumitrescu o are din căsnicia cu Letiţia, care a durat din 1994 până în 2007. Fostul internaţional mai are trei băieţi, Toto, Sică şi Dani.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și