Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, apariţie încântătoare lângă tatăl său. Mesajul emoţionant care a devenit viral

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 ianuarie 2024, 16:38

Reclamă
Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, apariţie încântătoare lângă tatăl său. Mesajul emoţionant care a devenit viral

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, apariţie încântătoare lângă tatăl său. Mesajul emoţionant care a devenit viral

Colaj Instagram

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a avut o apariţie încântătoare lângă tatăl său. Mayra Daria a ţinut să fie alături de tatăl său în ziua în care acesta a împlinit 55 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mayra Daria e fata pe care Ilie Dumitrescu o are din căsnicia cu Letiţia, care a durat din 1994 până în 2007. Seamănă cu mama ei, cea care este poreclită „Monica Bellucci de România”.

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, apariţie încântătoare lângă tatăl său

„La mulţi ani, tata”, a fost mesajul superb pe care Mayra Daria l-a postat pe reţelele de socializare, alături de o imagine emoţionantă. (VEZI IMAGINI SUPERBE CU UNICA FIICĂ A LUI ILIE DUMITRESCU)

Cât de frumoasă este Mayra Daria, unica fiică a lui Ilie Dumitrescu

Singura fiică a lui „Mister” a postat mai multe imagini de la petrecerea de Revelion. „La mulţi ani nouă„, a scris Mayra, care s-a fotografiat şi alături de prietenul ei. Cei doi au vizitat şi un salon auto, iar fiica lui Ilie Dumitrescu a avut o apariţie spectaculoasă printre bolizii de lux (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ce frumuseţe„, „Prinţesa„, „Wow„, „Ce frumoasă eşti„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de fiica fostului mare atacant.

Reclamă

Mayra Daria nu a postat imagini şi alături de tatăl ei, cel care şi-a petrecut Sărbătorile la Londra, acolo unde a jucat pentru Tottenham. Ilie Dumitrescu are şi trei băieţi, pe Sică, Dani şi Toto.

Ilie Dumitrescu s-a afişat alături de fiica lui anul trecut, când aceasta a absolvit liceul. Mayra a decis să îşi continue studiile în România.

A ales SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative). Chiar astăzi am primit mesaj de la ea că a fost admisă. O susțin. Pe ea o iubesc cel mai mult, clar. Este foarte implicată în ceea ce face. Este profesionistă„, spunea Ilie Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Primii săi băieți, Sică și Dani, sunt concepuți cu prima soție, Nela, de care Ilie a divorțat în 1993.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și