Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Sabin Ilie este de o frumuseţe ieşită din comun! Apariţie rară alături de fratele său şi de mama sa

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2023, 14:47

Unica fiică a lui Sabin Ilie este de o frumuseţe ieşită din comun! Apariţie rară alături de fratele său şi de mama sa

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani

Captură AS.ro

Fiica lui Sabin Ilie este de o frumuseţe ieşită din comun. Melissa Ilie este unica fiică a fostului internaţional român. Sabin Ilie şi Leta Ilie au trăit o frumoasă poveste de dragoste şi au împreună doi copii: pe Melissa şi pe Ion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leta Ilie, prima mare iubire a lui Sabin Ilie, a postat o imagine superbă pe reţelele de socializare cu cei doi copii. Ion şi Melissa au o relaţie perfectă cu mama lor, iar imaginea postată de Leta Ilie spune totul. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU UNICA FIICĂ A LUI SABIN ILIE )

Unica fiică a lui Sabin Ilie este de o frumuseţe ieşită din comun

Conform informaţiilor oferite pe reţelele de socializare, Melissa Ilie a studiat la Facultatea de Arhitectură. Unica fiica a lui Sabin Ilie este de o frumuseţe uimitoare şi seamană extrem de mult cu mama sa. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU LETA ILIE ÎN GALERIA FOTO)

Sabin Ilie a fost căsătorit cu Leta Ilie, cu care are doi copii. Cei doi au divorţat în 2005.

Prima mare iubire a lui Sabin Ilie arată uimitor la 46 de ani

Chiar dacă are 46 de ani, Leta Ilie arată uimitor. Aceasta postează pe reţelele de socializare imagini incitante, care arată că fosta soţie a lui Sabin Ilie arată perfect. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU LETA ILIE)

Reclamă

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile dintr-un moment greu al vieţii. Fostul jucător de la Steaua a spus că a pierdut la poker, în doar două luni şi jumătate, 600.000 de euro.

Sabin Ilie spune că acest lucru s-a întâmplat imediat după ce a divorţat. A reuşit până la urmă să îşi revină şi puna stop la jocurile de noroc.

Lumea spunea că joc la păcănele, la cazinou. Nu știu câtă lume m-a văzut pe mine la păcănele. Eu jucam poker. Am avut o perioadă, după ce am divorțat, în care am pierdut salariul pe un an în China.

Reclamă 4 / 0/3

E vorba despre 600.000 de dolari. I-am pierdut în două luni și jumătate. Nu am nicio scuză. Am greșit… Eram copil. După aceea am zis stop. Nu am mai intrat niciodată într-un cazinou”, a dezvăluit Sabin Ilie la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și