Închide meniul
Foto

Valentin Costache a devenit tătic! Primele imagini cu bebeluşul: „Bine ai venit pe lume, Ryan”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2023, 19:02

Reclamă
Valentin Costache a devenit tătic! Primele imagini cu bebeluşul: „Bine ai venit pe lume, Ryan”

Valentin Costache a devenit tătic! Primele imagini cu bebeluşul

Vali Costache şi fiul său nou-născut, Ryan / Facebook

Valentin Costache a devenit tătic astăzi! Clubul Rapid a marcat momentul, printr-o postare pe contul oficial de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebeca, soţia lui Valentin Costache, a publicat şi ea pe Instagram o fotografie imediat după naştere, în care apare alături de Vali Costache şi de băieţelul lor, Ryan.

Valentin Costache a devenit tătic! Primele imagini cu bebeluşul

Salut, prieteni, eu sunt Ryan”, a scris Rebeca pe Instagram.

Vali Costache este tătic! Bine ai venit pe lume, Ryan!”, a transmis clubul Rapid pe contul său de Facebook.

Valentin Costache evoluează la Rapid din vara lui 2022, atunci când a fost transferat de la CFR Cluj. Jucătorul în vârstă de 24 de ani este cotat la 850.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Valentin Costache va avea un nou antrenor la Rapid: Cristiano Bergodi a semnat cu giuleştenii

Valentin Costache va avea un nou antrenor la Rapid, după ce Adrian Mutu a plecat, iar Cristiano Bergodi a semnat pe două sezoane cu giuleştenii. Rapid a anunţat pe site-ul său oficial şi pe contul de Facebook că italianul Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei. Bergodi a semnat pe două sezoane cu giuleştenii.

Semnarea contractului de către Cristiano Bergodi era doar o formalitate, după ce Dan Şucu luase decizia de a-l numi ca tehnician principal pe italian.

Reclamă 4 / 0/3

„Rapid are începând de astăzi un nou antrenor principal, pe Cristiano Bergodi, cel care a condus Sepsi OSK în ultimele două sezoane.

Italianul de 58 de ani a semnat un contract valabil pentru următoarele două stagiuni.

“Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie”, a declarat acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, despre noul antrenor giuleștean.

Crescut la juniorii lui Pescara, Cristiano Bergodi a fost un mare jucător al lui Lazio, pentru care a evoluat între 1989 și 1996.

Din 2002, și-a început cariera de antrenor la Imolese, ulterior conducând Sassuolo. În 2005, și-a început aventura în România, unde a antrenat Progresul București, CFR Cluj, Rapid (în sezonul 2007-2008 și în 2015), Politehnica Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari, Universitatea Craiova și Sepsi. În toată această perioadă, Bergodi a mai fost pe banca formațiilor de Serie B, Modena, Pescara și Brescia.

„Cristiano a plecat de la Rapid neînvins”

Antrenorul italian a câștigat cu Rapid ultimul trofeu important, Supercupa României din 2007, după o finală cu Dinamo, un meci câștigat la loviturile de departajare, în care a debutat Vladimir Bozovic.

Cristiano a plecat de la Rapid neînvins, după o dublă cu Nurnberg (2-2, 0-0), din turul 1 al Cupei UEFA.

Reclamă

După cel mai slab tur de campionat din istoria Rapidului, Cristiano Bergodi a fost chemat să salveze clubul de la retrogradare, însă nu a reușit acest lucru în sezonul 2014/2015.

În ultimele două stagiuni, italianul născut la Bracciano a condus formația Sepsi OSK, alături de care a câștigat două Cupe ale României consecutive, dar și o Supercupă a României.

Rapid a fost condus până în urmă cu două zile de către Adrian Mutu, cel care a plecat la Neftchi Baku.

Cristiano Bergodi va debuta pe banca Rapidului chiar împotriva fostei sale formații, Sepsi OSK, vineri, 14 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Giulești”, a transmis clubul Rapid pe site-ul său oficial.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și