Închide meniul

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, despăgubiri de 16 milioane de dolari. „Este precum Covid-19. Odată ce se răspândeşte, nu îl poţi opri”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 august 2022, 10:17

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, despăgubiri de 16 milioane de dolari. „Este precum Covid-19. Odată ce se răspândeşte, nu îl poţi opri”

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, despăgubiri de 16 milioane de dolari

Vanessa Bryant, în faţa tribunalului / Profimedia Images

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, a obţinut în instanţă despăgubiri de 16 milioane de dolari în procesul cu privire la fotografiile făcute de reprezentanţi ai biroului şerifului şi de pompieri la locul accidentului din 2020, imagini care au fost trimise de persoanele care le-au făcut şi altor oameni, care nu aveau legătură cu cazul, relatează AP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Bryant a dat în judecată comitatul Los Angeles, după ce salvatorii au distribuit fotografii cu starul NBA, fiica acestuia şi alte victime ale teribilului accident din 2020.

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, despăgubiri de 16 milioane de dolari

Fotografiile nu au devenit publice, însă cei nouă juraţi au decis că faptul că s-au făcut fotografii cu victimele şi s-au trimis imaginile la alte persoane reprezintă o încălcare gravă a intimităţii şi a afectat-o emoţional pe văduva starului din NBA.

Alături de Vanessa Bryant, a dat în judecată autorităţile şi Chris Chester, care şi-a pierdut în accident soţia şi fiica. El a obţinut despăgubiri de 15 milioane de dolari.

Fotografiile au circulat în mare parte între angajaţi ai biroului şerifului şi pompieri de la diverse staţii, uneori chiar într-un context de divertisment, inclusiv fiind arătate de către unii angajaţi care jucau jocuri video şi de alţii care participau la un eveniment de premiere. Imaginile de la locul accidentului au fost văzute şi de unele dintre soţiile angajaţilor şi chiar şi de barmanul de la un bar unde se afla pentru a bea un adjunct al şerifului.

Reclamă

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Săptămâna trecută, Vanessa Bryant a spus că a fost devastată când a aflat că salvatorii au făcut fotografii la locul prăbuşirii elicopterului în care soţul, fiica ei şi alte şapte persoane şi-au pierdut viaţa.

Vanessa Bryant a precizat că trăieşte cu teamă că aceste fotografii ar apărea online. „Este precum Covid-19. Odată ce se răspândeşte, nu îl poţi opri”.

Superstarul baschetului Kobe Bryant, fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani, şi alte şapte persoane au murit într-un accident de elicopter pe 26 ianuarie 2020, la vest de Los Angeles, California.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, despăgubiri de 16 milioane de dolari

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și