Închide meniul
Foto

Vedeta care nu a fost invitată la nunta lui Ianis Hagi cu Elena a spus tot: „O fi fost pe bani mulţi, dădeam jumate din sumă”

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2024, 19:33

Reclamă
Vedeta care nu a fost invitată la nunta lui Ianis Hagi cu Elena a spus tot: „O fi fost pe bani mulţi, dădeam jumate din sumă”

Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România

Ianis Hagi, alături de soţia lui şi de familie după cununia civilă / Instagram

Rică Răducanu (77 de ani) este vedeta care nu a fost invitată la marea nuntă a lui Ianis Hagi cu Elena. Fostul mare portar al Rapidului nu a făcut parte din generaţia lui Gică Hagi şi nu s-a simţit astfel lăsat deoparte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La cununia civilă a lui Ianis şi Elena au fost prezenţi 200 de invitaţi, iar Răducanu nu a fost unul dintre ei. Legendarul portar a avut un mesaj superb pentru miri.

Vedeta care nu a fost invitată la marea nuntă a lui Ianis Hagi cu Elena

”Gică Hagi nu e din generația mea, eu nu sunt de-ai casei, nu, nu m-a invitat. A fost o petrecere frumoasă, din ce am văzut și am auzit. Acolo, o fi fost pe bani mulți, nu știu, dar, dacă mă chemau, poate că dădeam și eu măcar jumătate din sumă.

Îi urez mirelui Ianis, care e un fotbalist talentat, să fie sănătos, să țină familia unită, precum tatăl lui, Gică Hagi. Să țină însă și de banii câștigați căci, uite, mâine-poimâine ajunge așa, ca noi, la bătrânețe și nu are ceva pus deoparte”, a spus Răducanu, citat de playtech.ro.

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a avut o apariție elegantă și a oferit câteva declarații la evenimentul la care au participat peste 200 de invitați.

Reclamă

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceștia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureștiului.

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

„(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Soacra lui Ianis Hagi a fost, la fel ca fiica ei, îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, fiind extrem de rafinată și elegantă.

Socrul lui Ianis Hagi este un cunoscut om de afaceri din Constanța, pe nume Dimciu Palavoti Tănase. Și el a avut o apariție elegantă la cununia fiicei sale, fiind îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată de aceeași culoare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și