Închide meniul

Victor Becali şi-a recuperat apartamentul pe care ANAF l-a scos la licitaţie! Cât a putut să plătească

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2023, 16:47

Reclamă
Victor Becali şi-a recuperat apartamentul pe care ANAF l-a scos la licitaţie! Cât a putut să plătească

Victor Becali şi-a recuperat apartamentul pe care ANAF l-a scos la licitaţie

Victor Becali, la un meci / Hepta

Victor Becali a dat lovitura şi şi-a recuperat apartamentul pe care ANAF îl scosese la licitaţie. Acesta fusese pus sub sechestru de statul român în Dosarul Transferurilor. Preţul de pornire a fost de 1 milion de lei, dar a agentul de jucători a achitat o sumă aproape dublă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În apartamentul de cinci camere, situat pe Calea Floreasca, a fost sediul firmei fraţilor Giovanni şi Victor Becali. Acesta are o suprafaţă de 118 metri pătraţi şi o valoare de piaţă care depăşeşte 500.000 de euro (n.r. aproximativ 2.500.000 de lei).

Victor Becali şi-a recuperat apartamentul pe care ANAF îl scosese la licitaţie

În urma licitaţiei, apartamentul s-a vândut cu 1.84 de milioane de lei. Victor Becali a recunoscut că el a reuşit să îl răscumpere. „Avea valoare sentimentală”, a precizat vărul lui Gigi Becali.

Da, dar sediul e tot acolo. Sediul e tot în apartamentul ăla. Tot eu l-am cumpărat. Ce, nu aveam voie sau ce? Nu l-a cumpărat nimeni în numele meu, eu l-am cumpărat. De ce ar trebui să-l cumpere cineva în numele meu? De ce aș fi avut ceva de ascuns, din moment ce este o licitație?

La licitație a participat o doamnă care plătea mai mult pe apartament, care a fost al fratelui meu. Era o chestie sentimentală să ne întoarcem acolo. Toate sentimentele trec pe la bani. Dacă avea prețul de un milion, nu îl mai cumpăram”, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Victor Becali a primit, în Dosarul Transferurilor, o condamnare de 4 ani şi 8 luni cu executare. Printre cei trimişi în judecată, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani au mai fost Giovanni Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu, Jean Pădureanu şi Gică Popescu.

ANAF anunţase, printr-un comunicat, că a scos la licitaţie apartamentul de pe Calea Floreasca, în încercarea de a recupera din prejudiciu.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitație un bun imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătorești, în „Dosarul Transferurilor”.

Reclamă

Imobilul, este vorba de un stabiliemnt din cinci camere și dependințe, conform documentației cadastrale, are suprafața totală de 118 m.p. și este situat în București, pe Calea Floreasca nr. 91-97, la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, edificat în anul 1990. Prețul de pornire al licitației este de 975.942 de lei, fără TVA”, a informat miercuri ANAF.

Giovanni Becali, amintiri din perioada petrecută în închisoare

Giovanni Becali a stat în aceeaşi celulă cu Victor Becali şi cu fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea.

Am făcut doi ani și șapte luni de pușcărie și n-am scos o vorbă. Nici c-am fost vinovat, nici că nu. Am închis gura, asta e justiția. Am respectat și cu asta, basta! Multă lume, chiar și politicieni, îmi spune: ‘Ați făcut pușcărie ca niște blegi. Ca niște proști!’. Păi, ca un prost a făcut și Adrian Năstase! Poate că a furat milioane de care nu știm, dar să faci pușcărie pentru termopane?! Primul-ministru și poate cel mai cultivat om… Cum să faci pușcărie pentru așa ceva?!

La mine în cameră trebuia să fie curat! La mine în cameră nu se fuma! Borcea nu fuma trabucuri nici în curte. Că-mi dăuna… La mine în cameră nu intrau pedofili, violatori! Maximum traficanți de droguri, nu consumatori. Când m-am dus acolo știau și comandatul, și gardianul cine sunt. ‘Băi, e Giovanni Becali, despre ce vorbim?!’. Lumea a înțeles… ‘Stați, bă, că e ăsta aici!’. M-au respectat. Era o ierarhie, logic! Cu violatorii, cu pedofilii ești în pericol. Până și homosexualii era greu să se apropie de camerele noastre. Erau niște principii de oameni cu onoare„, a declarat Ioan Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și