Închide meniul

ANAF a scos la licitaţie un apartament al lui Giovanni Becali. Este situat în Floreasca, iar preţul de pornire este de aproape un milion de lei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2023, 13:33 / Actualizat: 15 martie 2023, 17:13

ANAF a scos la licitaţie un apartament al lui Giovanni Becali. Este situat în Floreasca, iar preţul de pornire este de aproape un milion de lei

Giovanni Becali a făcut iureş după România - Israel 1-1

Giovanni Becali este vărul lui Gigi Becali / Hepta

ANAF a scos la licitaţie un apartament al lui Giovanni Becali şi a stabilit un preţ de pornire de aproape un milion de lei. Agenția Națională de Administrare Fiscală a pus sechestrul pe el în baza unei hotărâri judecătoreşti din „Dosarul Transferurilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vărul lui Gigi Becali a fost condamnat, în 2014, la 6 ani şi jumătate de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor”. Giovanni a ispăşit mai puţin de jumătate din pedeapsă. A fost contabil la spălătorie şi a scris trei cărţi.

ANAF a scos la licitaţie un apartament al lui Giovanni Becali

Giovanni Becali nu scapă însă de probleme şi este pe punctul de a rămâne fără un apartament de cinci camere situat pe Calea Floreasca. Licitaţia va avea un preţ de pornire de 975.942 de lei, fără TVA.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitație un bun imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătorești, în „Dosarul Transferurilor”.

Imobilul, este vorba de un stabiliemnt din cinci camere și dependințe, conform documentației cadastrale, are suprafața totală de 118 m.p. și este situat în București, pe Calea Floreasca nr. 91-97, la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, edificat în anul 1990. Prețul de pornire al licitației este de 975.942 de lei, fără TVA”, a informat miercuri ANAF.

Reclamă

Giovanni Becali, amintiri din perioada petrecută în închisoare

Giovanni Becali a stat în aceeaşi celulă cu Victor Becali şi cu fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea.

Am făcut doi ani și șapte luni de pușcărie și n-am scos o vorbă. Nici c-am fost vinovat, nici că nu. Am închis gura, asta e justiția. Am respectat și cu asta, basta! Multă lume, chiar și politicieni, îmi spune: ‘Ați făcut pușcărie ca niște blegi. Ca niște proști!’. Păi, ca un prost a făcut și Adrian Năstase! Poate că a furat milioane de care nu știm, dar să faci pușcărie pentru termopane?! Primul-ministru și poate cel mai cultivat om… Cum să faci pușcărie pentru așa ceva?!

La mine în cameră trebuia să fie curat! La mine în cameră nu se fuma! Borcea nu fuma trabucuri nici în curte. Că-mi dăuna… La mine în cameră nu intrau pedofili, violatori! Maximum traficanți de droguri, nu consumatori. Când m-am dus acolo știau și comandatul, și gardianul cine sunt. ‘Băi, e Giovanni Becali, despre ce vorbim?!’. Lumea a înțeles… ‘Stați, bă, că e ăsta aici!’. M-au respectat. Era o ierarhie, logic! Cu violatorii, cu pedofilii ești în pericol. Până și homosexualii era greu să se apropie de camerele noastre. Erau niște principii de oameni cu onoare„, a declarat Ioan Becali pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea a dezvăluit că a fost la un pas de a recurge la un gest necumpătat încă din prima noapte petrecută după gratii. A vrut să se sinucidă, dar a fost oprit în ultimul moment.

În prima seară, când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele din plasă. Mi-a spus Giovanni Becali: ‘Ești nebun? Am fost în Columbia, în Napoli…cum să faci așa ceva?’. M-am dus în baie, era un butoi… erau toalete turcești și sub chiuvetă era o gaură plină cu șobolani. Acesta a fost primul meu contact cu pușcăria.

De 2 sau 3 ori pe săptămână visez lucruri legate de pușcărie. Sunt traume care nu trec așa ușor. Dacă nu îi aveam pe Giovanni și pe Victor nu treceam așa ușor. Șobolanii, gândacii și ploșnițele erau peste tot.

Ăsta este adevărul, visez șobolani. Acolo erau toalete turcești. Toată lumea aruncă mâncare acolo și veneau șobolanii. Îmi era frică și băteam cu bidonul. Mergeam la toaletă cu Victor, că lui nu îi era frică„, spunea Cristi Borcea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și