Închide meniul
Foto

Victor Cornea a vorbit despre căsătoria cu Andreea Bălan: „Conexiunea noastră este una divină!”

Publicat: 30 septembrie 2023, 16:17

Reclamă
Victor Cornea a vorbit despre căsătoria cu Andreea Bălan: „Conexiunea noastră este una divină!”

Victor Cornea şi Theo Arribage au pierdut finala turneului de la Napoli, la doar o săptămână după triumful de la Murcia

Andreea Bălan şi Victor Cornea / Instagram

Victor Cornea a vorbit despre căsătoria cu Andreea Bălan. Jucătorul de tenis se înţelege perfect cu Andreea Bălan şi spune că între ei „există o conexiune divină”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Cornea a precizat că este încă devreme să vorbească despre un posibil mariaj, dar a subliniat că nu a mai avut o astfel de relaţie până acum.

Victor Cornea a vorbit despre căsătoria cu Andreea Bălan

„Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin.

Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut. Este mult prea devreme totuși să ne gândim la partea aceasta, însă haideți să vedem ce ne rezervă viitorul! Cum am mai spus, avem o conexiune divină și trăim din plin momentul prezent”, a spus Victor Cornea pentru viva.ro.

Andreea Bălan a dezvăluit ce a descoperit în casa părinţilor lui Victor Cornea: „Am avut un şoc de bucurie”

Andreea Bălan a dezvăluit ce a descoperit în casa părinţilor lui Victor Cornea. Îndrăgita cântăreaţă, care este jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a fost încântată de ce a putut găsi acolo.

Reclamă

Andreea Bălan are o relaţie foarte frumoasă cu Victor Cornea. Cântăreaţa se înţelege de minune şi cu familia tenismenului.

În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.

Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele meditații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp. Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a spus Andreea Bălan, într-un podcast de pe contul său de Youtube.

Reclamă 4 / 0/3

Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, declara Andreea Bălan la postul Antena Stars despre relaţia pe care o are cu părinţii lui Victor Cornea.

„Te iubesc până la stele şi înapoi!” Andreea Bălan a „topit” internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani

Andreea Bălan a „topit” internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani. Victor Cornea a împlinit vârsta de 30 de ani pe 24 septembrie şi a avut parte de o petrecere surpriză.

Andreea Bălan i-a transmis un mesaj emoţionant lui Victor Cornea, în ziua în care jucătorul de tenis a împlinit 30 de ani. Mai mult, Victor Cornea şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de prieteni, dar şi de fetiţele Andreei Bălan.

Andreea Bălan şi Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relaţia lor este una extrem de solidă. Cei doi se iubesc enorm, iar mesajul transmis de Andreea Bălan pentru iubitul său este unul emoţionant.

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevarată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverenţa! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Își doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și