Închide meniul

Victor Pițurcă, verdict categoric pentru CSA Steaua: „Viitorul nu sună deloc bine! Ar trebui să se facă ceva!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 8:28

Victor Pițurcă, verdict categoric pentru CSA Steaua: Viitorul nu sună deloc bine! Ar trebui să se facă ceva!”

Cine e marea si unica iubire adevărată a lui Victor Piturcă

Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă / Hepta

Victor Pițurcă a oferit un verdict categoric despre CSA Steaua. Fostul selecționer a declarat că viitorul echipei nu sună deloc bine, după ce nici în acest sezon nu și-a obținut dreptul de a promova în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă a dezvăluit că a purtat o discuție cu un reprezentant al Ministerului, care i-a garantat că CSA Steaua va avea drept de joc în Liga 1.

Victor Pițurcă, verdict categoric pentru CSA Steaua

„Piți” a mai declarat că oamenii din MApN nu s-au ținut de promisiunea făcută, și a mărturisit că aceștia ar trebui să preia frâiele acestei echipe.

Viitorul clubului Steaua nu sună bine deloc. Absolut deloc! La ultima întâlnire ne-am întâlnit cu oameni din Minister, care conduc, și unul dintre ei mi-a promis că anul acesta sută la sută Steaua va avea drept de promovare.

Iată că nu s-a ținut de promisiune și cred că nici nu-l interesează să se țină de promisiune. Poate există un ”nu” mai înalt care zice ”lăsați să rămână FCSB-ul Steaua și Steaua să rămână aici unde îi este locul.

Reclamă

Eu cred că cei din Minister ar trebuie să ia frâiele și să facă ceva pentru această echipă. Dacă nu, nu mai are rost să încurcăm lumea și să se pună mereu aceeași întrebare, în fiecre zi”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Victor Piţurcă, mesaj tranşant pentru Universitatea Craiova

Victor Piţurcă a transmis un mesaj tranşant pentru Universitatea Craiova. Fostul selecţioner a declarat că oltenii au rămas la acelaşi nivel, şi nu au progresat deloc faţă de momentul în care el a plecat de la echipă. De asemenea, „Piţi” a dezvăluit şi ce l-ar face să revină în antrenorat.

Victor Piţurcă a declarat că Universitatea Craiova nu a progresat deloc faţă de anii precedenţi. Acesta a amintit de un episod în care oltenii se plângeau de antrenamentele mult prea dure, însă în perioada respectivă, echipa se lupta cu şanse reale la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa lui Rotaru a rămas la același nivel care i-am zis eu că este. Se plângeau jucătorii că au trei antrenamente pe zi, dar în acel an s-au bătut pentru campionat. Și nu a lipsit mult să câștige.

Cum să mă sune pe mine cineva de la Craiova să-mi ceară ajutorul? Nici nu văd vreun motiv să mă sune cineva.

Nu mă interesează în momentul de față nicio echipă din România. Dacă am o echipă care să câștige campionatul și să te lupți pentru grupele Ligii Campionilor, atunci asta da. De asta am și mers la Craiova atunci, dar am văzut că nu se poate și m-am retras”, a declarat Victor Piţurcă, conform sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și