Închide meniul
Foto

Victoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 aprilie 2024, 9:30

Reclamă
Victoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls!

Victoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani!

Victoria Beckham, cântând alături de Spice Girls / Instagram

Victoria Beckham a dat o petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! La petrecere au venit şi membrele Spice Girls.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Beckham a cântat alături de fostele sale colege de trupă, ca în vremurile în care Spice Girls făceau senzaţie. David Beckham a văzut pe viu reunirea Spice Girls, fiind foarte aproape de soţia lui şi de fostele membre ale trupei, în timp ce acestea cântau la petrecere.

Victoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani!

Cea mai tare noapte! La mulți ani mie! Vă iubesc atât de mult pe toți!”, a scris Victoria Beckham pe Instagram.

Imaginile cu Victoria Beckham cântând alături de fostele ei colege de trupă au adunat aproape 300.000 de vizualizări pe Instagram în doar câteva ore.

Victoria Beckham e una dintre cele mai populare vedete de pe Instagram, având aproape 33 de milioane de urmăritori.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Cel mai bine păzit secret al Victoriei Beckham! Ce i-a ascuns lui David Beckham timp de 26 de ani: „Ar divorţa dacă ar vedea”

Cel mai bine păzit secret al Victoriei Beckham a fost dezvăluit chiar de către cea cunoscută ca „Posh Spice”. Victoria Beckham şi David Beckham s-au cunoscut în 1997 şi s-au căsătorit în 1999.

Cei doi au împreună 4 copii, Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper. Relaţia lor a fost intens mediatizată încă de la debutul ei.

Reclamă 4 / 0/3

Soțul meu nu m-a văzut niciodată cu sprâncenele mele. Sinceră să fiu, David ar divorța dacă m-ar vedea, sigur ar face-o”, a declarat Victoria Beckham pentru allure.com.

Victoria Beckham şi David Beckham au fost mult timp în atenţia paparazzilor. Cei doi locuiesc acum în Statele Unite, iar averea lor este estimată la circa 515 milioane de dolari.

David Beckham este co-proprietar al formaţiei americane Inter Miami, la care evoluează Lionel Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba. Recent, Luis Suarez a semnat şi el cu Inter Miami şi li se va alătura foştilor săi colegi de la FC Barcelona.

David Beckham a izbucnit în plâns când şi-a amintit de momentul care i-a „schimbat viaţa”: „Eram distrus! Nu ştiam ce să fac!”

David Beckham a izbucnit în plâns atunci când şi-a amintit de momentul care i-a schimbat viaţa. Fostul internaţional englez a fost vizibil afectat atunci când a început să vorbească despre cartonaşul roşu pe care l-a încasat într-un meci al naţionalei Angliei.

La Campionatul Mondial din 1998, Anglia a fost eliminată Argentina în optimi, la loviturile de departajare. David Beckham a văzut în meciul respectiv cartonaşul roşu.

David Beckham a povestit că episodul respectiv l-a marcat, şi încă nu-l poate depăşi. De asemenea, fostul internaţional englez a dezvăluit că a fost foarte criticat de către fanii englezi, ca urmare a cartonaşului roşu primit.

„Am făcut o greşeală prostească. Mi-a schimbat viaţa”

„Aș vrea să existe o pastilă pe care să o iei și să șteargă anumite amintiri. Am făcut o greșeală prostească. Mi-a schimbat viața.

Reclamă

Eram în America cu Victoria, ne pregăteam să avem primul copil și m-am gândit că totul va fi bine și oamenii vor uita într-o zi-două.

Însă peste tot pe unde mergeam eram abuzat. Nu mai mâncam, nu mai puteam să dorm. Eram distrus. Nu știam ce să fac.

Am atras foarte multă atenție asupra mea. Și părinții mei au avut de suferit și nu pot mă pot ierta pentru asta. Asta este cea mai grea parte a celor întâmplate”, a declarat David Beckham, conform The Sun.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și