Închide meniul

David Beckham a izbucnit în plâns când şi-a amintit de momentul care i-a „schimbat viaţa”: „Eram distrus! Nu ştiam ce să fac!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 17:26

David Beckham a izbucnit în plâns când şi-a amintit de momentul care i-a „schimbat viaţa: „Eram distrus! Nu ştiam ce să fac!

David Beckham a izbucnit în plâns când şi-a amintit de momentul care i-a "schimbat viaţa"

David Beckham a izbucnit în plâns/ The Sun

David Beckham a izbucnit în plâns atunci când şi-a amintit de momentul care i-a schimbat viaţa. Fostul internaţional englez a fost vizibil afectat atunci când a început să vorbească despre cartonaşul roşu pe care l-a încasat într-un meci al naţionalei Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Campionatul Mondial din 1998, Anglia a fost eliminată Argentina în optimi, la loviturile de departajare. David Beckham a văzut în meciul respectiv cartonaşul roşu.

David Beckham a izbucnit în plâns când şi-a amintit de momentul care i-a „schimbat viaţa”

David Beckham a povestit că episodul respectiv l-a marcat, şi încă nu-l poate depăşi. De asemenea, fostul internaţional englez a dezvăluit că a fost foarte criticat de către fanii englezi, ca urmare a cartonaşului roşu primit.

„Aș vrea să existe o pastilă pe care să o iei și să șteargă anumite amintiri. Am făcut o greșeală prostească. Mi-a schimbat viața.

Eram în America cu Victoria, ne pregăteam să avem primul copil și m-am gândit că totul va fi bine și oamenii vor uita într-o zi-două.

Reclamă

Însă peste tot pe unde mergeam eram abuzat. Nu mai mâncam, nu mai puteam să dorm. Eram distrus. Nu știam ce să fac.

Am atras foarte multă atenție asupra mea. Și părinții mei au avut de suferit și nu pot mă pot ierta pentru asta. Asta este cea mai grea parte a celor întâmplate”, a declarat David Beckham, conform The Sun.

David Beckham a rupt tăcerea despre venirea lui Lionel Messi la Inter Miami

David Beckham a rupt tăcerea şi a vorbit în premieră despre momentul în care Lionel Messi a decis să semneze cu Inter Miami. Acţionarul clubului din MLS a reuşit transferul verii şi l-a convins pe atacantul argentinian să refuze oferta fabuloasă pe care o primise din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Acum câteva săptămâni, m-am trezit cu aproximativ un milion de mesaje pe telefon. Mă şi gândeam: ‘Ce s-a întâmplat? De obicei nu primesc atât de multe mesaje’.

Dintr-o dată, am auzit că Leo a ieșit și a anunțat că vine la Miami. Evident, nu a fost o surpriză pentru mine.

Am spus-o, încă de la început, că dacă o să am ocazia să aduc cei mai buni jucători din lume la Miami, în orice moment al carierei lor, vreau să fac asta. Mi-am luat acest angajament față de fanii noștri.

Deci, când am auzit că unul dintre cei mai buni jucători – dacă nu cel mai bun – care a câștigat totul şi care încă este grozav, încă este tânăr și încă face ceea ce face, vrea să joace pentru echipa mea, a fost un moment uriaş pentru noi„, a declarat David Beckham pentru The Athletic, citat de thesun.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și