Închide meniul
Foto

Victoria Sinitsina, o nouă apariție controversată alături de Vladimir Putin. Cu cine a apărut la parada de ”Ziua Victoriei”

Reclamă

Publicat: 9 mai 2022, 22:11 / Actualizat: 10 mai 2022, 9:18

Victoria Sinitsina, o nouă apariție controversată alături de Vladimir Putin. Cu cine a apărut la parada de ”Ziua Victoriei”

Victoria Sinitsina a apărut la parada de "Ziua Victoriei"

Patinatoarea Victoria Sinitsina, alături de președintele rus Vladimir Putin, la o ceremonie de premiere / Profimedia

Victoria Sinitsina a avut o nouă apariție controversată alături de președintele rus, Vladimir Putin. Patinatoarea a apărut și la parada organizată la Moscova cu ocazie sărbătoririi „Zilei Victoriei”, când rușii comemorează victoria împotriva Germaniei naziste din Al Doilea Război Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Sinitsina și-a atras multe critici după ce a apărut alături de Vladimir Putin la un miting pro-război organizat de președintele rus la Moscova, pe stadionul Luzhniki, în luna martie. Fanii ei s-au declarat atunci dezgustăţi şi au avut reacţii teribile. Asta nu a făcut-o să îşi schimbe abordarea.  Ea nu a lipsit nici la parada organizată cu ocazia zilei de 9 mai.

Victoria Sinitsina, o nouă apariție controversată alături de Vladimir Putin

Victoria Sinitsina a venit la marele eveniment alături de iubitul ei, Nikita Katsalapov, care este și partenerul ei pe gheață. Patinatoarea a amintit despre membri familiei ei care au luptat în Al Doilea Război Mondial.

”Străbunicul meu Alexander Sergeevich Suslakov a luptat pe frontul Karelian, în est. A fost ofițer și a primit ordinul de Apărător al Patriei în Al Doilea Război Mondial. A murit în 2000.

Unchiul meu Sinitsin Semyon Borisovich a fost mitralior. A fost dat dispărut timp de 30 de ani, dar în urma cercetărilor s-a stabilit că a murit în februarie 1944, la 20 de ani.

Reclamă

Un alt unchi, Tereshkov Mikhail Afanasyevich, a plecat la război la 17 ani, a fost artilerist. Nu se știe când și unde a murit. Doi dintre cei trei nu s-au putut bucura de viață, să cunoască bucuria de a avea o familie. Nu au văzut lumea, dar familia mea îi va ține minte mereu”, a scris Victoria Sinitsina, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Виктория Синицина (@victoria_sinitsina)

Victoria Sinitsina e campioană mondială în proba pe echipe la patinaj artistic, în 2021, la Stockholm, și medaliată cu aur în aceeași probă, în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Gest controversat făcut de Vladimir Putin la parada din Piaţa Roşie

Preşedintele Rusiei a purtat un discurs în care a criticat NATO şi ţările care au ajutat-o pe Ucraina în cele 75 de zile de război. Liderul de la Kremlin a depus apoi flori în memoria martirilor din Odesa, care au fost arşi de vii în cel de-al doilea Război Mondial.

Astăzi, soldaţii din Donbas împreună cu soldaţi ruşi luptă pe front (…) Mă adresez soldaţilor din Donbas: Luptaţi pentru ţara mamă (…) pentru memoria celor care au murit în al doilea Război Mondial, al martirilor din Odesa„, a declarat Putin, în faţa celor prezenţi la paradă, potrivit news.ro.

Replica ucrainenilor nu s-a lăsat mult aşteptată. Fostul mare jucător de tenis, Oleksandr Dolgopolov, a reacţionat nervos pe reţelele sociale. A postat imaginile în care Vladimir Putin depune buchetul de flori. Acestea au fost însoţite de un mesaj prin care şi-a manifestat furia.

Eşti bolnav! Bombardezi Kievul şi Odesa, după care depui flori pentru acest aceste oraşe„, a scris Dolgopolov pe contul său de Twitter.

Sinitsina a apărut alături de Putin și la mitingul pro-război din martie

Vladimir Putin a ţinut un discurs în cadrul unui mitig uriaş organizat pe 18 martie, la Moscova. Aproape 200.000 de oameni au participat la mitingul în cadrul căruia Vladimir Putin a justificat învazia armatei Rusiei în Ucraina.

Sinitsina a stat la doar cătiva metri de președintele rus. Fanii tinerei de 27 de ani, campioană olimpică la Beijing, au reacționat dur.

”Absolut rușinos. Sunt un mare fan al patinajului artistic și e dezgustător să o văd pe Victoria Sinitsina la mitingul lui Vladimir Putin. Nu există nicio scuză, nu ai cum să nu știi ce se întâmplă în Ucraina dacă participi la competiții internaționale și cunoști sportivi ucraineni”, a scris unul dintre fanii Victoriei Sinitsina, pe Twitter.

Reclamă

„Ce durere! Victoria Sinitsina apare în centrul unui miting al lui Putin pe stadionul Luzhniki din Moscova. Purta litera ‘Z’ sub jachetă, mă întreb? Nimeni nu este atât de ignorant, nu? Ruşinos! Regimul Putin folosește patinajul artistic pentru propagandă”, a scris un alt uitilizator, pe Twitter.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și