Închide meniul
Foto

Visul cel mare al unicei fiice a lui Leonard Doroftei. Vanessa întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2023, 9:24

Reclamă
Visul cel mare al unicei fiice a lui Leonard Doroftei. Vanessa întoarce toate privirile

Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său

Leonard Doroftei şi soţia lui / Facebook

Visul cel mare al unicei fiice a lui Leonard Doroftei a fost dezvăluit chiar de fostul campion mondial la box. Vanessa are 20 de ani şi este de o frumuseţe ieşită din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monica şi Leonard Doroftei au o familie superbă. Aceştia au doi băieţi şi o faţă. Frumoasa Vanessa este cel mai mic membru al familie Doroftei. Vanessa are 20 de ani şi este de o frumuseţe ieşită din comun. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU VANESSA DOROFTEI ÎN GALERIA FOTO)

Visul cel mare al unicei fiice a lui Leonard Doroftei

Leonard Doroftei a dat-o de gol pe fiica sa şi a dezvăluit care este visul cel mare al tinerei. Vanessa vrea să devină medic. Doroftei s-a mutat cu familia în Canada, la Montreal.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Vanessa, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită„, spunea Leonard Doroftei la gsp.ro.

Leonard Doroftei şi-a pus criticii la punct după ce a emigrat în Canada

Fostul mare pugilist s-a mutat în Canada, după ce a trăit o adevărată deziluzie. A avut probleme în afaceri şi a cedat la presiunile familiei de a emigra.

Reclamă

Doroftei a dezvăluit care a fostpicătura care a umplut paharul. Decizia de a se muta a luat-o în momentul în care a fost umilit şi numit cerşetor. Fostul campion mondial WBA la categoria semi-uşoară şi-a spus of-ul.

Totul îmi lipseşte din România, totul. De la înjurături până la tăiatul porcului. Aerul ăla pe care îl respiri! Am luat o decizie la nervi şi o să o regret toată viaţa… că am plecat. De pub nu mai spun, aia a fost cea mai proastă decizie a vieţii mele. Nu aveam ce căuta în lumea aia niciodată. Eu trebuia să fiu într-o sală de sport, să fac ceea ce ştiu.

Ştii ce nu mi-a plăcut? Un articol…urât: ‘Cerşetor sau impostor’. Păi ce am cerşit eu? Spuneţi-mi mie ce am cerşit! Când lupţi pentru al tău eşti cerşetor? Articolul, doar titlul e urât. Titlul e dureros şi mulţi răutăcioşi direct pe titlu au sărit, nu au mai citit articolul. Dacă mă lupt pentru ce e al meu sunt un cerşetor, dacă tu te lupţi pentru ce e al tău eşti un erou. Nu merge chiar aşa!„, a declarat Leonard Doroftei la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Doroftei regretă că a părăsit ţara pentru care a luptat în ring. Totuşi, anunţă că şi-a găsit liniştea în Canada.

Acum sunt de 10 ori mai liniştit. Sunt bine! Sunt bine, sunt bine! Eu nu am făcut nimic ca să îmi recunoască oamenii ceva, eu am făcut sport! Am ieşti campion. Ce înseamnă recunoştinţă? Aici am greşit pentru că m-am lăsat manipulat. Unii şi-au făcut poze… eu am fost un copil plecat de jos care s-a trezit într-o lume mare. Normal că mai faci prostii, că nu eşti perfect„, a mai spus fostul pugilist.

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și