Închide meniul

Vitali Klitschko, dezvăluiri tulburătoare, înainte să ajungă în tranșee, pentru a opri invazia Rusiei. ”Am fost spălat pe creier”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2022, 15:30

Vitali Klitschko, dezvăluiri tulburătoare, înainte să ajungă în tranșee, pentru a opri invazia Rusiei. ”Am fost spălat pe creier”

Vitali Klitschko a cedat nervos

Profimedia

Într-un documentar apărut în 2011, Vitali povestește cum a trăit primele momente în care a ajuns în Statele Unite. Tatăl său, cu grade înalte în armata URSS, care trecuse în 1968 prin Praga, i-a crescut sub propaganda sovietică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, după ce a devent campion în URSS, anumite uși i s-au deschis lui Vitali, mai ales că Mikhail Gorbachev venise la putere. În iulie 1990, Vitali, fan Arnold Schwarzenegger and Chuck Norris, ajungea la Palm Beach, un alt univers pentru el.

Vitali Klitschko: Când eram copil, am fost spălat pe creier

”Pe vremea când eram copil, am fost spălat pe creier. În fiecare dimineață, trebuia să scriu lucruri rele despre America, pentru că era inamicul nostru. Acolo, oamenii se tratau ca sclavii. Asta ni se spunea de la grădiniță.

Pentru mine, când am ajuns acolo, am avut impresia că am ajuns pe Lună. Auzisem multe despre Coca-Cola și când am încercat-o prima oară, am crezut că pot să beau o găleată.

Ne petreceam toate zilele în malluri. Eram înmărmurit. Normal că nu aveam bani. Ne uitam la lucruri și doar le atingeam. Cum e posibil să fie 100 de feluri de brânză. Pentru mine, exista brânza, una și atât”, a dezvăluit Klitschko, citat de Marca.

Reclamă

Vitali Klitschko și confruntarea cu tatăl său

Când a revenit în țara sa, Klitschko l-a confruntat pe tatăl său, Vladimir Rodionovich, un om cu carieră militară în spate.

”Tată, au vorbit prostii pentru a ne învăța prostii. America este o țară extraordinară, oamenii sunt foarte prietenoși”, i-a spus Vitali tatălui său, care a avut o replică clară: ”Nu, v-au arătat doar partea bună, e propagandă. America este un loc oribil”.

Tatăl fraților Klitschko a decedat la 64 de ani. A fost învins de cancer, după ce a fost trimis, în 1986, la Chernobyl, pentru a ”curăța” ce a rămas după explozia reactorului.

Reclamă 4 / 0/3

Vitali Klitschko, avertisment pentru Vladimir Putin

Vitali Klitschko, primarul din Kiev, a făcut noi dezvăluiri de pe front şi l-a avertizat pe Vladimir Putin. Aproape jumătate din locuitorii capitalei au părăsit oraşul, care s-a transformat într-o adevărată cetate. Celebrii frați Klitschko luptă pentru apărarea Ucrainei şi chiar au ucis soldați ruși în război.

„Obiectivul cheie al rușilor este să captureze Kievul… să înconjoare Kievul, să o încercuiască, astfel încât mai târziu să poată ataca și răsturna guvernul. Planurile lor nu sunt realizate datorită băieților noștri. Bucha, Vorzel, Irpen, Gostomel, unde au loc bătălii încăpățânate, băieții noștri zădărnicesc toate planurile de a înconjura Kievul”, a spus Vitali Klitschko, citat de sport.ua.

Potrivit statisticilor, unul din doi locuitori ai Kievului a părăsit orașul. Astfel, în capitala Ucrainei se află acum mai puţin de 2 milioane de locuitori. „Nu se va întâmpla nimic, nu ne vom preda orașul. Repet, orașul a stat, oamenii vor sta. Nu vom renunța la oraș. iar inamicul nu va trece”, a mai transmis Vitali Klitschko.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și