Închide meniul
Foto

Vlad Chiricheş, întâlnire nocturnă cu Mihai Pintilii. Cum au fost surprinşi cei doi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2023, 10:21

Reclamă
Vlad Chiricheş, întâlnire nocturnă cu Mihai Pintilii. Cum au fost surprinşi cei doi

Vlad Chiricheş, întâlnire nocturnă cu Mihai Pintilii

Colaj Profimedia

Vlad Chiricheş, întâlnire nocturnă cu Mihai Pintilii. Cei doi au petrecut alături de Alexandru Chipciu la festivalul Neversea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş este dorit de Gigi Becali la FCSB. De altfel, patronul de la FCSB a recunoscut că e dispus să aştepte cât poate de mult răpunsul de la jucător.

Vlad Chiricheş, întâlnire nocturnă cu Mihai Pintilii

Până să îi dea un răspuns lui Becali, Chiricheş a petrecut la Festivalul Neversea alături de Mihai Pintilii, delegatul de la FCSB, dar şi de Alexandru Chipciu, fost coleg la FCSB. Cei trei au fost însoţiţi de superbele lor soţii. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş. Patronul FCSB a precizat că îl aşteaptă în continuare pe internaţionalul român şi o să continue să îl aştepte.

Mai multe știți voi decât eu. Pe mine mă interesează roadele. Vedem roadele dacă sporesc, întocmai ca la oi. Mai avem nevoie de un jucător. Dacă nu, asta e. Nu luăm orice. Cercetăm, vedem, căutăm un fundaș central. E, bine. Nu, la revedere! Nu mai luăm orice jucător, la duzină, claie peste grămadă. Mai ales că ei sunt mulțumiți de Dawa în cantonament.

Reclamă

Chiricheș trebuie să dea un răspuns. Îl mai aștept cât vrea. E principala opțiune, că e cel mai bun dintre toți. Acum, e vorba de bani. Eu i-am făcut o ofertă lui, ei i-au făcut o contraofertă prin impresari. Impresarul a făcut altele, că ‘domne, că Gigi, ai luat pe el 10 milioane’. Lasă, mă, pui ce am luat. Și eu l-am luat de la Lignitul Oltenia (n.r. Pandurii Tg. Jiu). Eu, și cu 10 milioane, și fără, tot aia. Dar el, la revedere, dacă nu-l luam eu. Cine îl vindea cu 10 milioane? N-a vrut să dea Nicu Badea pe el 500.000.

Chiricheș e un om extraordinar, el nu zice nu. Am vorbit, am înțeles că ar vrea să revină în România, mai mult pentru familie, pentru copii. A făcut milioane, că e băiat strângăreț, are capul pe umeri. A făcut 15-20 de milioane, că strânge banii. Omul vrea să se retragă cu familia, să le dea educație ortodoxă copiilor. Așa am înțeles”, a declarat Gigi Becali, într-o întâlnire cu jurnaliştii.

Vlad Chiricheş şi-a reziliat contractul cu Cremonese

Vlad Chiricheş şi-a reziliat contractul cu Cremonese şi are şanse mari să revină la FCSB. Fundaşul român a plecat de la formaţia din Serie A după doar un an de la transfer.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul a fost făcut de Simone Giaccatta, directorul sportiv al celor de la Cremonese, care a declarat şi că echipa sa nu a primit oferte pentru fundaşul român, înainte de rezilierea contractului.

„Nu am primit nicio ofertă pentru Chiricheș. Din acest motiv am evaluat rezilierea contractuală”, a declarat Simone Giaccatta, potrivit Sky Sport, citat de digisport.ro.

Vlad Chiricheş a jucat la echipa lui Gigi Becali în perioada 2012-2013, câştigând un titlu în Liga 1 şi Supercupa României. El a mai evoluat apoi pentru Tottenham, Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

Vlad Chiricheş, cotat la 900.000 pe transfermark.com, a ajuns la Cremonese vara trecută, după ce s-a despărţit de Sassuolo. Sezonul trecut, fundaşul român a evoluat în 17 partide în toate competiţiile pentru formaţia din Serie A.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și