Închide meniul

Vladimir Putin, ameninţat de Jan Blachowicz, un luptător MMA: „I-aş arăta unde îi este locul!” Atac la soldaţii ruşi trimişi la război

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2022, 8:47 / Actualizat: 13 mai 2022, 11:28

Vladimir Putin, ameninţat de Jan Blachowicz, un luptător MMA: „I-aş arăta unde îi este locul! Atac la soldaţii ruşi trimişi la război

Vladimir Putin, ameninţat de Jan Blachowicz

Vladimir Putin, ameninţat de Jan Blachowicz, un luptător MMA. Jan Blachowicz, un cunoscut luptător MMA din Polonia, a avut un mesaj direct pentru Vladimir Putin. Sportivul polonez a anunţat că este gata să se bată cu liderul de la Kremlin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jan Blachowicz este şocat de atrocităţile făcute de ruşi în Ucraina. Luptătorul MMA îi numeşte „asasini” pe soldaţii ruşi trimişi de Vladimir Putin la război.

Totuşi, liderul de la Kremlin rămâne principala ţintă a colosului de 39 de ani.

Vladimir Putin, ameninţat de Jan Blachowicz, un luptător MMA: „M-aş lupta cu Vladimir Putin”

M-aș lupta cu Putin. I-aș arăta ce vrea lumea întreagă să-i arate – unde îi este locul. În fiecare zi te trezești și verifici pe internet ce s-a întâmplat în Ucraina. Ucrainenii sunt grozavi, fac o treabă excelentă. Nimeni nu se aștepta să se apere atât de puternic. Rușii ucid copii și femei acolo. Nu sunt soldați, ci asasini. Sper să înceteze nebunia asta.

Mulți oameni fug de războiul din Ucraina în Polonia. Vărul meu a primit o refugiată însărcinată care locuiește la el acasă. În curând mă voi muta într-o casă mai mare și poate voi pune și eu pe cineva”, a spus Blachowicz, citat de sport.ua.

Reclamă

Vladimir Putin ar avea probleme de sănătate

Întrebările despre sănătatea lui Putin continuă să circule după ce președintele rus a ratat iubitul său meci anual de hochei pe gheață. Liderul de la Kremlin a apărut în schimb într-un videoclip cu urme misterioase pe față.

Putin s-a retras din tradiționalul meci Night Hockey League în care era „așteptat” să concureze. Prima ediție a meciului de gală a avut loc în 2011. Pe gheață se înfruntă foști jucători din NHL, oligarhi și politicieni.

Vladimir Putin, cu vânătăile la vedere

Putin nu a participat anul acesta. În schimb, președintele rus a transmis un mesaj video dintr-un resort din orașul Sochi, informează East2West News, citat de New York Post. În videoclip se pot observa mai multe pete negre pe obrajii lui Vladimir Putin, care au fost mascate de machiaj, dar nu în totalitate.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă doresc mult noroc în luptele voastre de gheață și toate cele bune. Și așa cum se spune, ‘Fie ca cei mai buni să câștige’„, a spus Putin, în mesajul său.

O sursă din Moscova a declarat pentru presa locală că jocul Night Hockey League „a fost întotdeauna o referință în programul lui Vladimir Putin și că trebuie să fie ceva în neregulă pentru ca el să nu se prezinte”.

Regional Kuban News a relatat că „era de așteptat ca Vladimir Putin să joace și pentru Legends of Hockey, la începutul lunii mai”. Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a anunțat că șeful statului nu va mai participa la joc.

Este doar a doua oară în ultimul deceniu când Vladimir Putin lipsește de la meciul de gală. În 2013, acesta a avut o „confruntare simbolică” și a urmărit meciul din tribune. Neprezentarea lui Putin la acea partidă a fost pusă pe seama problemelor de sănătate.

Putin, care are centura neagră la judo, și-a arătat adesea latura sportivă. Președintele Rusiei s-a lăudat în 2021 că hocheiul pe gheață i-a oferit longevitate și s-a folosit de apariția la Night Hockey League pentru a înlătura zvonurile despre sănătatea lui.

„Dacă faci sport, îți extinzi viața, o faci de o calitate mai bună și un sens mai profund”, a spus Putin, potrivit East2West.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și